Skräddarsydda neutrala etiketter

Skräddarsydda neutrala etiketter är den idealiska lösningen för de som vill skriva ut sina etiketter på egen skrivare. Rullen kan anpassas i storlek och form baserat på vilken skrivarmodell som används. Våra etiketter är kompatibla med alla vanliga och industriella skrivare.

  • Anpassningsbar form och storlek
  • Massor av material att välja mellan
  • Även för automatisk applicering

Vita självhäftande etiketter på rulle

Våra vita självhäftande etiketter är den idealiska lösningen för proffs som behöver skriva ut/trycka sina egna etiketter. De kan skrivas ut med en termoskrivare eller med en klassisk bläckskrivare och distribueras på en anpassningsbar rulle. Du har möjlighet att välja det mest lämpliga materialet för dina vita självhäftande etiketter, och även format och storlek, avståndet mellan etiketterna och många andra konfigurationsalternativ.

Att beställa dem är enkelt. Du kan göra det via den här sidan med några få klick och välja de anpassningsalternativ som passar dig. Du kommer att få skräddarsydda etiketter, redo att skrivas ut av dig med din ad hoc-grafik.

Beställ de vita skrivaretiketterna

Skrivaretiketterna är fördelade på en rulle. På denna sida kan du välja de konfigureringsalternativ du föredrar för att ge din rulle de egenskaper du önskar:

  • Material: Vita självhäftande etiketter finns i vit polypropen, bestruket papper eller obestruket papper och vitt naturpapper. Valet av underlag beror på vilken typ av skrivare du använder och vilket resultat du vill uppnå.
  • Format och storlekar: för etiketten kan du välja ett av de förkonfigurerade formaten (cirkulärt, kvadratiskt, ovalt, rektangulärt) eller ett skräddarsytt format. Etikettens bredd och höjd är ditt val.
  • Etikettplacering på rullen och utrullningsriktning: de vita självhäftande etiketterna kan placeras på utsidan eller insidan av rullen. Du kan också välja etikettens utrullningsriktning i förhållande till själva rullen.
  • Rulldiameter: du har möjlighet att välja spolens invändiga diameter.
  • Antal etiketter per rulle: du kan välja antalet etiketter för varje rulle och antalet rullar du behöver.
  • Skärmetod: de vita självhäftande etiketterna är gjorda med en halv stansning. För enklare applicering skärs endast det självhäftande materialet och inte underlaget som det vilar på.

Termiska etiketter för professionellt bruk

"Våra termiska etiketter" är speciella vita självhäftande etiketter som kan skrivas ut/tryckas med en termisk skrivare, som använder värmen och inte bläcket för att trycka bilden på stödet. Det finns två typer av termiska skrivare: skrivare med termisk överföring och skrivare med direkt termisk överföring. De förstnämnda använder sig av ett band (färgband av plast) och möjliggör kvalitetsutskrifter i svartvitt och färg på olika medier. De sistnämnda har högre hastighet men tillåter bara ett svartvitt tryck på ett termiskt material, vilket är mycket billigare.

Kom ihåg att du för skrivare med direkt termisk överföring måste välja ett termiskt material. Klassiska pappersetiketter och polypropenetiketter är inte lämpliga för denna typ av utskrift.

Vita självhäftande etiketter för bläckutskrift

Våra vita självhäftande etiketter kan även skrivas ut/tryckas på traditionella bläcketikettsskrivare. Bläckstråleskrivare används ofta på kontor för att skapa adressetiketter, fraktetiketter och prisetiketter. Anpassningen av rullen gör att du kan få våra vita etiketter perfekt anpassade till din skrivare.

Vita etiketter och skräddarsydda etiketter

Utöver de vita självhäftande etiketterna på rulle kan du i vår onlinekatalog hitta många andra etikettmodeller. Bland de skräddarsydda etiketterna kan du till exempel hitta etiketter på rulle som lämpar sig för många olika användningssammanhang; de hjälper dig att ge en stark identitet till dina produkter: öletiketter, vinetiketter, garantisigiller och många fler.