Droppflagga

Välj droppflaggan för att marknadsföra ditt budskap utomhus, utanför din butik för att locka till dig kunder eller på en folktät mässa för att fånga besökarnas uppmärksamhet. Det vindtåliga materialet garanterar luftgenomströmning tack vare en gles väv, vilket motverkar segeleffekt och garanterar stabilitet.

  • Fyra format
  • Fem stödfötter
  • Med transportväska

Droppdisplay - Pixartprinting

Droppdisplayen för företag och affärsverksamhet

Droppdisplayen är en golvdisplay som star för en praktisk och mångsidig lösning som anpassas perfekt efter alla tänkbara behov. Droppdisplayen har alltid varit en av de mest uppskattade displayerna bland våra kunder.

Precis som för alla Pixartprintings produkter så är droppdisplayen en golvdisplay som är perfekt kombinerad med funktionalitet och estetik för att erbjuda dig motstånd även på platser med mycket folk.

Att skräddarsy dina droppdisplayer är extremt lätt. Pixartprinting erbjuder dig ett par valmöjligheter som låter dig att skapa den perfekta displayen för dina kommunikationsbehov.

Varje år har Pixartprinting lyckats möta behoven av 80 000 kunder över Europa. Den garanterade kvaliteten kommer att göra dig nöjd.