Pocketbok

Pocketboken är den idealiska och billigare lösningen för att skapa en bekväm och praktisk bok att läsa och bläddra i. Skräddarsy din bok genom att välja mellan många olika typer av papper och format.

  • Kan beställas från ett exemplar.
  • Laminering och förädling tillgängligt.

Pocketboktryck

Med Pixartprinting kan du nu trycka dina pocketböcker online med bara några få klick. Små och lätta att bära med dig, de blir allt mer populära på bokmarknaden. På den här sidan kan du välja dina önskade anpassningsalternativ, som format och papperstyp för sidor och omslag. Dina nya pocketböcker kommer att göras med perfekt bindning och ett omslag i mjukt papper. Ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp. Dina nya pocketböcker skickas direkt till ditt kontor med punktlig leverans.

Pocketböcker

Pocketböckerna är små och lätta att bära med sig. De mest populära dimensionerna för den här typen av produkt är:

  • A5 (14,8 x 21 cm)
  • A6 (10,5 x 14,8 cm)
  • 12 x 18 cm

På den här sidan kan du välja alternativet "Anpassat format" för att ange önskad bredd och höjd. Du kan också välja orienteringen på din pocketbok: stående eller liggande.

Pocketböcker och andra publiceringsprodukter

Med vår tryckservice kan du skapa dina egna pocketböcker och många andra publiceringsprodukter: böcker, kataloger, tidningar, broschyrer, osv. Du kan välja bindningstyp, papper för sidor och omslag samt eventuell laminering. Ta en titt på alla anpassningsalternativ och ge liv åt dina nya böcker!