Totem 4

Display med fyra sidor i Polionda kanalplast eller Akyprint, perfekt för en hållbar marknadsföring med förhöjd tryckkvalitet. Enkel montering tack vare dubbelhäftande tejpremsor eller vita skruvnitar. Montering: Med hjälp av dubbelhäftande tejpremsor (Standard) eller vita skruvnitar (Premium) Vikt: Standard 1,64 kg – Premium 2,46 kg Storlek: 33x200x33 cm

POS-displayen Totem 4 – För Affärsverksamhet och Skyltfönster

Totem 4 är en av Pixartprintings högkvalitativa golvdisplayer. Denna fullt anpassningsbara display representerar en av de bästa lösningarna för de som behöver en praktisk och mångsidig produkt.

Totem 4 är gjord av de bästa materialen, noggrannt utvalda av Pixartprinting för att erbjuda en mångsidig och lättbärlig produkt av enastående kvalitet.

Att anpassa din Totem 4-display är extremt lätt. Pixartprinting erbjuder flera valmöjligheter för att perfekt kombinera din display med dina kommunikationsbehov.

Varje år så når Pixartprinting ut till 80 000 nöjda kunder över hela Europa. Vi kan garantera dig kvalitet som även du kommer att vara nöjd med.