Affischer och posters

Affischer och posters är det perfekta underlaget för att ge dina produkter och din verksamhet bästa möjliga synlighet både inne och ute. Du kan välja mellan ett stort utbud av storlekar och alltid räkna med ett hållbart tryck av hög kvalitet.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Tryck utomhusposters

Utomhusaffischer ger mer värde när du skapar dem med hållbart material och högkvalitativt black.

Pixartprinting ger både traditionella och extra stora utomhusaffischer som trycks med den mest avancerade tekniken, och kan bli fullt anpassad efter företagets behov.

Pixartprinting ger också bäst pris för ett antal högkvalitativa papperstyper för att försäkra dig om att projektet kommer att få den eftertraktade utseendet och samtidigt hamna inom budgeten.

Vårt beställningsformulär har skapats med lättanvändning i åtanke så att din beställning för projektet sker inom ett par enkla steg.

Anpassad Utomhusannonsering

För att tillgodose våra kunders behov så erbjuder Pixartprinting utskrifter av både utomhusaffischer och affischskyltar till konkurrenskraftiga priser.

För utomhusaffischer så erbjuder vi en rad olika storlekar från 44cm x 64cm till 120cm till 160cm, och alla trycks på antingen Magistra Classic Blueblack-papper 115gsm eller 120gsm.

För att underlätta monteringen av utomhusaffischer så kan vi leverera 5,7 ,10 eller 14 bitar beroende på din slutlia projektstorlek.

Alla utomhusaffischer trycks på anti-massa, väderbeständigt papper för att garantera hållbarhet och en högkvalitativ slutprodukt.

För att skapa en optimal grafisk fil så kan du se våra nedladdningsbara instruktionsmanual.

Pixartprintings Tryck & Leverans av Utomhusaffischer

Pixartprinting erbjuder leverans av både vanliga och stora tryck inom 48 timmar, vilket betyder att ditt projekt kan bli klart inom ett par dagar.

För att förhindra leveransförseningar så ber vi dig att försäkra dig o matt bifogade grafiska filer inte är lösenordsskyddade och är inom ramen för marginaler och blödområden.

Pixartprinting har en stark kundservice som låter kunder att göra beställningar på en rad olika sätt.

Vår FAQ-sida ger detaljerade förklaringar på våra tjänster, medan vår Supporttjänst alltid är tillgänglig för mer information.

När du väl har lagt din beställning så kan du följa statusen på ditt personliga Pixartprinting-konto.

Relaterade Produkter

Om du har en rad storformatsprojekt så kan du besöka Pixartprintings Banners och Mesh-sida.