Mässdisplayer och tält

Displayer i olika format för en slående marknadsföring. Tack vare de stora storlekarna och den utmärkta tryckkvaliteten garanteras optimal synlighet vid alla tillfällen och marknadsföringsevent.

Anpassningsbara mässdisplayer och banderoller

Anpassningsbara Mässdisplayer och Banderoller är speciellt skapade för utställningar och mässor. Pixartprintings mässdisplayer och displayställ är här för att marknadsföra ditt företags varumärke och tjänst på ett professionellt och effektivt sätt.

Den skräddarsydda välkomststället är ett sätt att välkomna dina klienter och besökare. Dessa är gjorda av lättviktsmetallen aluminium för att försäkra hållbarhet och kan placeras inomhus och utomhus.

De består av en lyxig fällbar träbänk med en extra underdisk för lagring av material. Står enkelt upp och inkluderar en kostnadsfri transportväska så att dina varor är klara för omedelbar användning.

Tryck kan enkelt tas bort och ersättas med andra, beroende på företagets evenemang så kan de ställas på det starka och lättviktiga aluminiumramen.

Dessa nästa-generationsformat av popup-ställ står utmärkt som en mässmonter på grund av dess stora grafiska display, lätt och snabb med enkelt installation och transport.

Om en popup-display är för stor för det avsedda ändamålet så finns en alternative utställningsbanner med justerbar ram upp till 240x240cm, och är ett annat utmärkt val som en utställningsdisplay. De finns tillgängliga i 12 olika storlekar att välja från.

Beställa Utställningsbanderoller

Om du är intresserad av att få ett kostnadsförslag från Pixartprinting så är processen otroligt snabb och enkel. Du kommer att få ett omedelbart kostnadsförslag beroende på val av leveransdatum som påverkar kostnaden och MOMS, där det sista leveransdatumet erbjuder den billigaste leveransen.

Vårt beställningsformulär innehåller gratismalla så att du kan skräddarsy designen väldigt enkeklt och ladda upp den på Pixartprintings sida.

För att ytterliga underlätta beställningsprocessen så kan dina uppladdade filer granskas av vårt eget grafiska team för en liten avgift, eller så kan du kontakta vår kundtjänst för alla frågor.

Relaterade Produkter

Pixartprinting har en mängd olika stora displayställ som inkluderar POS-displayer och rollup-displayer