Display Pop-Up

Display i pop-up-modell, perfekt för montering av tyger. Består av en ultralätt och hållbar aluminiumram. Enkel att montera och levereras med en smidig transportväska.

Spotlights för belysning ingår inte.

Kombinera design och funktionalitet

Displayen pop up är det rätta tillbehöret för att inreda dina utrymmen med perfektion och hitta den rätta balansen mellan elegans och enkel användning. Konstruktionen (239,5x228,5x29,5 cm) är utformad för optimal uppspänning av tyger; den totala vikten är endast 14 kg, tack vare en hållbar och superlätt aluminiumram med fot. Monteringen av displayen är mycket enkel; en transportväska medföljer också för smidig transport.

Redo för användning

Du kan enkelt montera ditt tyg i 100 % polyester med måtten 227x227x30 cm: färgerna är klara och definierade, tack vare tryck med sublimeringsbläck i sex färger med en upplösning på 720x720 dpi. Om den används utomhus har tyget en hållbarhet på cirka två år; inomhus kan den hålla hur länge som helst.

Om du redan har denna display kan du välja att endast beställa nya tryck.

Användningsområden

Du kan utnyttja funktionaliteten hos denna display pop up och använda den var du än önskar. Det är en perfekt produkt för att skapa eleganta miljöer på mässor och event, invigningar, utställningar och festivaler. Du kan använda den för att marknadsföra ditt varumärke, t.ex. för att dra kundernas uppmärksamhet till din verksamhet.

Produkter att kombinera med displayen pop up

Vi är även andra displayer att välja mellan, som t.ex. våra mässbanderoller. Du kan även välja bland vårt utbud av inredning för att skapa stilfulla miljöer med snygg design.