Vindtåliga banderoller

PVC-mesh och det vindtåliga tyget är utformade för att stå emot vindstötar i utomhusmiljöer. Perfekta för reklambanderoller på broar, byggnadsställningar, muséeväggar, skolor och butiker. Det vindtåliga tyget är framtaget för en sofistikerad kommunikation och mesh-tyg är en slitstark produkt även i miljöer där de utsätts för svåra väderförhållanden.

  • Kan skräddarsys med öljetter och gummistropp
  • Valfri kantförstärkning
  • Även med fåll

Vindtåliga banderoller

Ofta riskerar upphängda banderoller i utomhusmiljöer att blåsa iväg eller vändas på grund av hårda vindar. Deras kompakta yta gör dem till segel, som åker runt och lossnar från väggen på vilken de blivit fastsatta. För att undvika detta erbjuder Pixartprinting reklambanderoller som designats för att klara hård vind utan att blåsa iväg.

Tryck ditt meddelande på vindtåliga banderoller och välj de egenskaper som passar din behov allra bäst.

För att skräddarsy din produkt kan du välja mellan följande alternativ:

  • Material: välj mellan två olika material; 260 grams självsläckande Ferrari-mesh och 115 grams vindtåligt utomhusmaterial. Mesh är anpassat för att stå emot hårda vindbyar, vilket är vanligt på byggnadsställningar och broar, och har en hållbarhet på tre år utomhus utan skydd. Det vindtåliga utomhusmaterialet är perfekt för vindtåliga banderoller, tack vare sin glesa väv, som är slitstark och håller för många tvättar. Den kännetecknas av en unik färgbriljans som ger en överlägsen tryckåtergivning. I utomhusmiljöer håller den upp till två år, medan den har obegränsad hållbarhet inomhus.
  • Utskärning: om du väljer mesh kan du välja antingen fyrkantig skärning – kvadratisk eller rektangulär – eller formskärning, dvs. ett skärning som följer ett spår som du angivit i din tryckfil. Det vindtåliga utomhusmaterialet däremot kan endast levereras med fyrkantig skärning.
  • Tillbehör: om du väljer det vindtåliga utomhusmaterialet kan du även komplettera med tillbehör för en perfekt banderollsträckning. Bland dessa finns öljetter, öglor och dukspännare.
  • Förstärkt kant: utgörs av en förstärkningssöm med en tjocklek på 27 mm längs banderollens hela omkrets eller endast längs en eller två sidor enligt dina önskemål. Denna förstärkning är nödvändig för applicering av öljetter och öglor.

Användningsområden

De vindtåliga banderollerna är perfekta för att täcka byggnadsställningar och broar och pågående arbeten i stadsmiljöer. De är helt anpassningsbara och kan tryckas med vilket motiv som helst enligt dina önskemål, även simulering av byggnadsfasader för att undvika att förstöra stadsmiljöer med fula banderoller. De vindtåliga banderollerna är även användbara som reklambanderoller på byggnadsfasader som museer och teatrar, för att sponsra tillfälliga event eller festivaler, med perfekt kvarsittande även vid hårda vindbyar.