Klistermärken

Klistermärket är det perfekta marknadsföringsverktyget för dina idéer: effektivt och mångsidigt för alla sorters projekt. Du kan få det helskuret (die-cut), halvskuret (kiss-cut) eller på ark, och förädla det med laminering och specialfinish (guld, silver eller 3D-lack).

Skapa anpassade klistermärken och tryck dem online

Önskar du att skapa en samling klistermärken för att dekorera dina utrymmen eller ge dina produkter lite extra personlighet? Med Pixartprinting kan du skapa och trycka anpassade klistermärken online, på ett enkelt och snabbt sätt. Vi erbjuder dig en bekväm kostnadsfri online-redigerare, som gör det möjligt för dig att skapa ditt klistermärke utan att behöva använda professionell grafikprogramvara. Men om du har en färdig grafisk fil kan du också ladda upp den och använda den som grund.

Vi erbjuder en professionell utskriftstjänst med ett brett utbud av material, storlekar och specialfinisher. Du behöver bara några klick för att skapa dina klistermärken online!

Hur du skapar anpassade klistermärken

Du kan skapa dina nya anpassade klistermärken via den här sidan:

  1. Välj de konfigurationsalternativ du föredrar för utskrift av dina klistermärken, såsom material, storlek och specialfinisher.
  2. Öppna Designer - vår kostnadsfria online-redigerare - och skapa grafiken för dina klistermärken från grunden eller använd en av våra mallar. Vi har ett stort urval av mallar för varje stil och tillfälle.
  3. Om du redan har en grafisk fil redo för utskrift kan du ladda ner mallen och instruktionerna från sidan för att ställa in den korrekt.
  4. Skicka din beställning och ladda upp utskriftsfilen för att slutföra köpet.

Vad kostar det att skapa och trycka klistermärken?

Du kan ta reda på priset för dina nya anpassade klistermärken med vår praktiska automatiska offert. Denna beräknas i realtid på den här sidan under anpassningen av produkten. Välj den mängd och leveransdatum du föredrar; du kan också beställa dina nya klistermärken i små mängder.

Skapa klistermärken, etiketter och många andra produkter

I vår breda katalog hittar du ett stort urval av anpassade klistermärken: utskurna klistermärken, halvskurna klistermärken och arkklistermärken. Vi rekommenderar också att du tar en titt på våra originella holografiska klistermärken för en imponerande glittrande effekt.