Fotoposter i skräddarsytt format

Fotopapper av högsta kvalitet för inomhusanvändning. Perfekta för utställningar, fotovernissager eller andra tillfällen som kräver extra hög tryckkvalitet.

Pixartprintings Fotoposters

Högkvalitativa fotoposters är extremt populära med tanke på hur bra resultatet blir för en så liten kostnad.

Pixartprinting levererar både digitala och vanliga fotoposters med din egen design med det finaste pappret för att försäkra dig om att projektet har ett professionellt utseende.

Genom att trycka egna foton så kan Pixartprinting försäkra att varje poster framhäver ditt företag eller märke i den mån som önskas.

Oavsett projektstorlek så kan Pixartprinting leverera dina varor inom 48 timmar till konkurrenskraftiga priser.

Pixartprintings Högkvalitativa Fotoposters

För att tillgodose våra kunders behov så erbjuder Pixartprinting högkvalitativa affischutskrifter och digitala affischutskrifter på två typer av papper, som var och en kan vara klar med en av tio olika lamineringsalternativ.

För de som vill placera sina projekt i hektiska miljöer så kan Pixartprinting ge gjutna UV-repskydd i både matt och blank finish.

Vårt högkvalitativa fotopapper och våra lyxpapper är extremt uthålliga och väger 160gsm. Högt kvalitetspapper kommer att kunna tryckas med en upplösning på 1400dpi, medan kunder som väljer lyxpappret kan dra fördel av tryck upp till 2880dpi.

Pixartprintings Fotopostertryck

Pixartprinting levererar fotoposters och digitala posters i alla projektstorlekar, men notera att en affisch som är mindre än en kvadratmeter avrundas till samma pris som en kvadratmeter.

När du väl har bestämt dig för storleken på ditt projekt så kan du ladda upp din grafiska fil med hjälp av vårt onlineformulär eller skicka via brev.

Om du behöver hjälp med din grafiska fil så kan Pixartprinting hjälpa till för en extrakostnad på 35kr.

För all information om andra ämnen inklusive leverans och orderprocess så kan du besöka vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Relaterade Produkter

Pixartprinting tillhandahåller foton på canvas för att skapa personliga konstverk med en mer påtaglig finish.