Maskinblad

För att få maximalt spelrum på dina tryckfiler kan du välja Pixartprintings maskinblad: de finns i två olika storlekar och trycks på tre olika papperstyper. Maskinblad är idealiska för att få med flera arbeten på samma underlag, autonomt hantera beskärning och vikning och därmed spara in på produktkostnader.

  • Denna produkt är FSC®-certifierad

Maskintryck Online

Maskintryckning är en innovative lösning som Pixartprinting erbjuder till de yrkesverksamma som behöver största precision och kvalitet.

Maskintryck kan ha en tydlig och användbar överblick av dina skapelser, vilket gör dem särskilt lämpliga för presentationer och analyser.

Pixartprinting ger dig en snabb, säker, pålitlig upplevelse med proffs som arbetar för att du ska få en så högklassig färdig produkt som möjligt.

Pixartprinting erbjuder dig möjligheten att trycka maskintryck med minimal beställning av åtminstone 500 kopior, till ett oslagbart pris och en oöverträffad leveranstid.

Vårt företag erbjuder även flera olika papperstyper och vikter att välja bland, tillsammans med perfekt utskriftskvalitet som alltid.

Lösningen erbjuder digitaltryck av maskiner som varierar när det kommer till format, papperstyp, vikt och skräddarsyddhet för det som behövs.

Om du letar efter en kvalitativ produkt till ett bra pris så är det här rätt plats!

Beställ dina tryck i förväg och spara pengar! Kom också ihåg att besöka vår Promopack-sida för att kolla om det finns några pågående marknadsföringar av maskinark.

PS: Glöm inte heller att besöka vår section för vikta reklamblad, du kommer säkert att hitta vad du letar efter med anpassningsmöjligheter till ett bra pris!