Visitkort

Ett visitkort för varje företag, ett unikt sätt att presentera alla verksamheter. Du har 10 modeller visitkort att välja mellan; välj mellan olika alternativ och skräddarsy ditt första presentationsverktyg för affärsmöten, mässor och kundmöten.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC ™ -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Tryck egna visitkort med unik design

Stick ut med unika visitkort i en stil som reflekterar dig och ditt företag. Modernt, klassiskt, gediget, snyggt och stilrent - hos oss kommer du hitta rätt!

Visitkort med unik design

Ditt visitkort är en förlängning av dig själv och ditt företag vilket gör att designen, formatet och stilen på den är extra viktigt. Det finns ingen anledning till varför dina visitkort måste följa en förutbestämd mall. Beställ och tryck dina egendesignade visitkort hos Pixartprinting och få en unik och högkvalitativ slutprodukt som du stolt kan dela ut till kunder och på evenemang. Vi erbjuder, förutom våra klassiska modeller, även visitkort i plast, extra tjocka visitkort med flera lager papper samt fyrkantiga visitkort som frångår de vanliga måtten och formaten. Hos oss kan du enkelt hitta en modell som tydligt representerar dig.

Klassiska visitkort med din egna design

När du beställer och trycker klassiska visitkort från oss kan vi erbjuda många olika möjligheter som, trots det klassiska formatet, gör att dina visitkort sticker ut. Vi erbjuder mängder av färgval och 8 olika pappersalternativ som till exempel våra exklusiva visitkort med 350 grams papper, eller ett klassiskt glansigt eller matt papper med tryck på ena sidan. Den vanligaste visitkortsdimensionen är 8x5cm, men för ge ett starkare intryck kan du välja 8.5x5.5cm eller 9x5cm vilket passar bra i plånboken.
Vi kan även skydda trycket på dina visitkort genom att lägga till ett lamineringsskikt.

Det finns en anledning till varför något har blivit klassiskt - det är ett vinnande koncept! I det här fallet kan du utnyttja det klassiska formatet och skapa en spännande och uppseendeväckande design istället.

Beställ moderna och hållbara visitkort i plast

Våra plastkort lämpar sig för en lång rad olika områden och kan användas som medlemskort, företagskort, presentkort, VIP-kort eller passerkort. Visitkort i plast är ett innovativt och uppseendeväckande val och du kan välja om de ska vara genomskinliga eller färgade, vilka mått, tjocklek, storlek och format de ska ha, om du vill ha kantiga eller rundade hörn, om du vill trycka på både fram- och baksidan. Du kan till och med välja om visitkortet ska vara en 3D-utskrift eller om det ska ha guld- eller silvereffekt.

Våra visitkort i plast är allt annat än klassiska och traditionella utan är istället ett bra sätt att inleda ett samtal och lämna ett bestående intryck.

Tryck extra tjocka visitkort med en elegant stil

Våra extra tjocka visitkort väger totalt 700 gram styck och har samma format som ett vanligt kreditkort och kommer i två mått: 8,5x5,5 cm eller 5,5x5,5 cm. De består av fyra lager papper varav fram och baksidan utgörs av klassiskt vitt 140 grams papper vilket ger en snygg kontrast till ditt tryck. Kärnan av visitkortet består av två lager med extra tjockt färgat papper som gör att kortet får en stilren färgad kant. Du kan också välja på tre olika trycktekniker vilket ger ett unikt och personligt utseende.

Det här är ett kort som är gediget och signalerar hållbarhet, är ren och avskalad men samtidigt elegant och exklusiv och resultatet blir ett visitkort som ger ett starkt intryck.

Designa egna fyrkantiga visitkort

Vem har sagt att alla visitkort måste vara klassiskt rektangulära? Våga sticka ut med ett nytt format och tryck måttbeställda fyrkantiga visitkort från Pixartprinting. Våra "custom size" visitkort följer alltså inte de vanliga mallarna eller standardmåtten utan är helt kvadratformade. Förutom din egna design, format och mått finns det flera tillval att välja bland så som ett stort urval olika färger, papperstyp, tjocklek och ytskikt.

De kvadratformade visitkorten är helt unika och får en specialdesignad look som garanterat sticker ut, är lättigenkännliga och minnesvärda på grund av dess nyskapande och ovanliga form.

Beställ dina visitkort online

Pixartprinting har skapat ett beställningsformulär som är designat för att det ska vara enkelt, gå snabbt och vara billigt att beställa och trycka dina visitkort online. Den tillhandahåller mallar med mått och storlekar samt instruktioner som gör att du snabbt får en bild av dina visitkort. Ladda upp din fil och välja bland alla de tillval vi erbjuder för att skapa en slutprodukt som är precis som du tänkt dig. Vårt beställningsformulär uppdaterar dessutom priset i realtid vilket gör det lätt att följa den totala kostnaden för din beställning och se priserna för de olika tillvalen.

Tryck och leverans av dina visitkort

Pixartprinting är en av de största tryckerierna online och vi har spelat en avgörande roll i att finslipa denna typ av tjänst. Vår avancerade tryckteknik och de stora mängder vi trycker, gör att vi kan erbjuda tryck med hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är helt enkelt att kunna underlätta för dig när du designar, beställer och trycker dina visitkort och att du ska känna dig säker på att du får högkvalitativa och hållbara visitkort oavsett typ, tillval eller mängd.

När du gör din beställning kan du dessutom även välja bland ett stort urval av antal visitkort du önskar. Vi kan trycka allt från några enstaka ända upp till flera tusen visitkort vilket gör att vi problemfritt kan anpassa oss till dina behov, oavsett om det handlar om en privatperson eller ett stort företag. Vi kan också erbjuda stora möjligheter gällande frakt och leverans, och om du har bråttom kan du enkelt välja vår expressleverans som innebär att du kan få dina färdiga visitkort inom 48 timmar!