Självhäftande PVC

Perfekta för att täcka alla sorters plana, vågiga eller oregelbundna ytor, från fordon till skyltfönster, från golv till väggar. Förhöjd tryckkvalitet och lång hållbarhet utomhus.

Klistermärken för bil, vägg och fönster

Väggklistermärken, bilklistermärken och fönsterklistermärken är mycket funktionella och är ett perfekt sätt att personifiera väggarna med plana ytor.

Anpassade fönsterklistermärken, väggklistermärken och bilklistermärken ses normalt av många människor, och det är viktigt att de är av högsta kvalitet för maximal hållbarhet. Pixartprinting levererar alla former av självhäftande PVC-produkter som kan användas till nästan alla ytor.

Använd vårt beställningsformulär för att anpassa dina självhäftande PVC-produkter in i minsta detalj. Dra nytta av den mest avancerade tekniken för att säkerställa att du får en överlägsen produkt till ett bra pris.

Tryck för Väggklistermärken, Bilklistermärken, och Fönsterklistermärken

Våra beställningsformulär gör beställningsprocessen av bilklistermärken, väggklistermärken och fönsterklistermärken snabba och lätta med vår kunds budget I åtanke.

Vårt formulär ger även information om varje valmöjligthet och hur slutprodukten kommer att se ut, även kostnaden av din beställning.

För att försäkra dig om att väggklistermärket, bilklistermärket och fönsterklistermärket är av högsta kvalitet så kan du kola in vår instruktionsmanual som innehåller information om marginaler och format för grafiska filer.

Om du behöver ytterligare information så kan vår grafiska designer verifiera din fil för en extrakostnad på 35kr, eller besök vår FAQ-sida.

Leverans av Väggklistermärken, Bilklistermärken och Fönsterklistermärken

Pixartprinting investerar i den mest avancerade trycktekniken för att kunderna ska kunna kunna få sina tryck i högsta kvalitet.

På så lite som 48 timmar så kan vi leverera din produkt, men med längre tidsram så kan du få reducerat fraktpris om du beställer i förväg.

Notera att varje produkt från vårt beställningsformulär kommer att hjälpa dig med dpi för din grafiska fil, och vårt system blockerar automatiskt filer under 70dpi på grund av kvalitetspolicy.

När dina produkter har beställts så kommer du ha full koll på din orderstatus och uppdateringar som sker via Pixartprinting-kontot.

Relaterade Produkter

Pixartprinting är specialister när det kommer till stora tryckformat för affischer.