Småformat

Visitkort, vikta foldrar, flygblad, mappar, brevpapper och mycket mer: alla dessa produkter ligger till grunden för din kommunikation och företagsidentitet. Pixartprinting erbjuder dig ett brett utbud av verktyg till förmedling av din identitet och ditt budskap, och marknadsföring av din verksamhet och publicering av dina event.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Etiketter, kuvert och broschyrtryck

Pixartprinting levererar en rad av justerbara pappersprojekt i litet format vad gäller visitkort, etiketter, kuvert och foldrar till över 80 000 klienter per månad.

Alla Pixartprintings småformat kan bli fullt justerade för att försäkra klienter om att de faktiskt får produkten av den högsta kvalitén.

Att investera i justerbart papper kan öka företagets varumärkeskännedom bland dina kunder och se till att ditt företag blir representerat på ett erforderligt sätt.

Oavsett om du behöver brevmallar för interna syften eller reklamsyften så kan Pixartprinting tillgodose dina behov till konkurrenskraftiga priser.

Anpassningsbara Flygblad, Etiketter och Visitkort

Visitkort är en av de mest populära produkterna på Pixartprintings hemsida, och vi levererar dessa skräddarsydda. Du får själv välja grafisk design såväl som papperstyp, vikt och dimension.

Pixartprintings flygblad, kuvert och etiketter är också helt justerbara med hjälp av vårt beställningsformulär på nätet.

Pixartprinting har också en nedladdningsbar instruktionsmanual och mallar för att hjälpa till när du skapar din grafiska fil.

Leverans av Flygblad, Kuvert, och Etiketter

Pixartprinting har investerat I den mest avancerade trycktekniken som finns, vilket betyder Komori-skrivare som producerar tryck i litet format på papper snabbt och effektivt.

Att använda sig av utomordentlig teknik låter oss ge konkurrenskraftiga priser för alla våra kunder och erbjuder rabatterbjudanden för visitkort, flygblad, etiketter, och kurvert på en regelbunden basis.

Om företaget behöver en snabb vändning så kan du få brevpapper på under 48 timmar, men de som beställer i förväg får reducerad fraktkostnad.

Det viktigaste för oss är att vi håller oss inom budgeten för våra klienter som beställer från nätet.

Relaterade Produkter

Vi på Pixartprinting är säkra på att vi kan leverera de finaste papperstrycken till våra klienter, vilket är anledningen till att vi erbjuder 200 gratis visitkort eller 200 gratis inbjudningskort till de som önskar att använda vår service för första gången.