Tygväskor

Väskor i bomull eller nonwoven, tillgängliga i olika färger, format och modeller. Idealiska för marknadsföring av evenemang och varumärken, eller som gadget att dela ut. Tryck på fram- och baksida, samma eller olika, med upp till två färger på nonwoven och upp till tre färger på bomull. Välj den färg och modell du önskar och tryck vad du vill.

Tygväskor - Pixartprinting

Skräddarsydda tygväskor

Skräddarsydda tygväskor är ett effektivt och billigt sätt att marknadsföra verksamheter och produkter till en stor publik. Pixartprintings sortiment med tygväskor består av 4 olika produkter i bomull eller fiberväv, för att uppfylla alla dina behov. Tryck din logga eller grafik på en eller båda sidor med seriegrafitryck av högsta kvalitet, med 12 färger att välja mellan.
 

Väska med stansade handtag

Denna väska, med enkel design och raka, rena linjer, är den minsta i kategorin och har som största fördel sitt låga pris. Den kompakta storleken på denna smala väska (30x37cm) gör den oskrymmande och perfekt för transportering av reklammaterial i mindre storlekar som flygblad, informationsbroschyrer och små gadgets. Väskorna med stansade handtag, som är tillverkade av fiberväv, är ekologiska och återanvändbara, och finns i 3 färger: svart, vit eller mullvad.
 

Shoppingväska med eller utan bälg

Eventväska i klassisk modell, idealisk för detaljhandeln, salonger och evenemang. Lätta, ekologiska och återanvändbara, tillgängliga i 100 % bomull 135 gr eller fiberväv 100 gr, platta eller med bälg för större utrymme. 4 format för alla tillfällen och 6 starka färger att välja mellan, tryckbara på bägge sidor för marknadsföring av alla sorters verksamheter, produkter och evenemang med hög synlighet.
 

Plastbehandlade väskor

Plastbehandlade väskor utgörs av klassiska shoppingväskor i fiberväv som fått en matt plastbehandling som gör dem än mer robusta och hållbara med ett stiligare utseende, till ett förmånligt pris. Dessa väskor är lätta, tvättbara och slitstarka, tillgängliga i formatet 45x35cm (plus 15cm bälg), vilket gör dem idealiska för transportering av böcker och reklammaterial. Finns i färgerna svart, vit och mullvad.
 

Väskor med dragkedja

Väskor i fiberväv med dragkedja för ökat innehållsskydd, återvinningsbara och återanvändbara till shopping. Mycket rymliga, med långa handtag för transportering över axeln, tillgängliga i formatet 45x35cm med bälg.