Provpaket kuvert

För att välja det kuvert som passar din korrespondens kan du beställa vårt provpaket med kuvert: du får då alla våra olika modeller och material, och kan välja det som passar bäst för dina affärsdokument, reklamkampanjer och små föremål som kataloger och foton.

Rätt kuvert för all kommunikation

Om du har dokument att skicka, men inte är säker på vilket omslag som passar bäst för leveransen, kan du nu välja den bästa produkten för att skicka dina meddelanden. Tack vare vårt provpaket för kuvert har du fem varor med offsettryck till ditt förfogande. Varje kuvert har särskilda egenskaper som låter dig skicka dina dokument på det lämpligaste sättet. Om du vill kan du även trycka Pixartprintings logotyp på ditt provpaket.

  1. Kuvert med heltryck: Perfekta för färgglad kommunikation som kan skräddarsys på hela ytan (23x11 cm). Materialet är pappret klassiskt halvmatt mattbestruket som trycks med fyra färger.
  2. Reklamkuvert: Invänding design som garanterar icke-transparens och en självhäftande flik med extra starkt klister. Du kan välja bland nio olika format för detta papper i klassiskt usomano. Trycket kan göras med en, två eller fyra färger.
  3. Brevpåsar: Klisterremsan gör dem enkla att öppna och de kommer även med stängningssystemet Open Plus. Produkten finns i fyra olika format i klassiskt usomano-papper och kan tryckas med en, två eller fyra färger.
  4. Kuvert automatic: Rekommenderas för professionell, automatisk kuvertering med hög effektivitet. För dessa varor i klassiskt usomano-papper har du tre olika format till ditt förfogande och kan trycka med en, två eller fyra färger.
  5. Kuvert i Tyvek:Gjorda med ett hållbart, vattentåligt och antistatiskt material, perfekta för att skydda dina dokument och för att skicka viktig kommunikation. Du kan välja bland fyra format och trycka i fyra färger eller svart/vitt.

Lös alla tvivel

När du har hittat det rätta kuvertet för dina meddelanden, kan du göra samma sak med andra typer av varor för din verksamhet. Använd dig av våra provpaket för att vara säker på framtida köp och få varorna som passar bäst för dig.