Tillbehör

Upptäck alla tillbehör som lyfter dina tryckta produkter.

Tillbehör: stöd även efter tryckning

Inte bara tryck! Pixartprinting erbjuder en rad olika tillbehör som lyfter dina produkter. Ge extra stöd åt dina projekt tack vare ett flertal olika displayställ i standardutförande, som sätter ditt budskap på första parkett. Allt från visitkort till tidningar och paneler, våra tillbehör kan ge stöd åt alla sorters projekt och ge dem den uppmärksamhet de förtjänar.

Pixartprintings erbjudande inkluderar:

  • Visitkortsställ: ställ i transparent styren för att samla dina visitkort. Tack vare sitt ringa mått på 9,5x5,4x1,9 cm är den idealisk för placering på skrivbordet eller disken i en affär.
  • Tidningsställ: detta är en vikbar konstruktion i akryl och aluminium med sex hyllor, tre för varje sida. På hyllorna kan man placera tidningar i A4-format vertikalt. Stället kan vikas ihop och transporteras i en aluminiumväska, vilket gör det lätt att ta med sig och packa upp och ner där man vill.
  • Flybladsställ: ställ i transparent styren i fyra olika modeller (flygbladsställ A5, flygbladsställ A4, flygbladsställ 1/3 A4 och flygbladsställ 3xA4 med tre dokumentfickor). Flygbladsställen är perfekta för placering på diskar i butiker, kontor och mässmontrar som informationspunkt för kunder och besökare.
  • Bordsdisplay: ställ i transparent akryl för uppvisning av A4 och A5, med en tjocklek på 2 mm. Bordsdisplayen sätter ditt budskap på första parkett, så att det får den uppmärksamhet det förtjänar.
  • Panelställ: tillbehör för styva underlag i kartong, aluminium, plastmaterial eller trä. Användbart för tjocklekar mellan 5 och 28 mm.

Användningsområden

Samtliga ställ är idealiska för exponering av reklammaterial i kommersiella miljöer, som butiker, kontor, gym, men även för informationsmaterial för alla sorters aktiviteter, både offentliga och privata. I visitkortsställen kan du dessutom samla all din information på ett prydligt sätt på butiksdiskar eller företagsreceptioner, s¨å att kunder och besökare lätt kan få tillgång till dina kontaktuppgifter. För tillfällig inredning av olika utrymmen kan du välja våra panelställ: på så sätt kan du byta tryck efter behov genom att endast behålla stödfötterna och flytta ditt meddelande var du vill.