Tidningar i stora upplagor

Tidningar i stora upplagor är perfekta för informationsmaterial eller marknadsföring som ska skickas via brevutskick. Pappret har låg vikt vilket håller fraktkostnaderna nere. Välj mellan fyra olika sorters bindningar och skicka ditt meddelande till så många kunder du vill.

De flesta av våra produkter är FSC-certifierade, upptäck vilka!
FSC -certifieringen garanterar att dessa produkter är tryckta på material som kommer från skogar där man följer strikta normer gällande miljö, arbetsmiljö och ekonomi.

Tryck stora upplagor, perfekt att skicka på posten

Beställ tidningar, tidskrifter, broschyrer och kataloger i stora upplagor som är anpassade för att posta. Det stora urvalet format och utseenden gör att du enkelt hittar något som passar dina behov.

 

Tryck tidningar, tidskrifter, broschyrer och kataloger i stora upplagor

Vi erbjuder tryck i stora upplagor på lättviktspapper. Dessa trycksaker är speciellt utformade för kunder som skickar tidningar eller utskick i stort antal: från 20.000 till 100.000 exemplar. Hos Pixartprinting kan du trycka dina tidningar, tidskrifter, broschyrer och kataloger i stora upplagor i fantastisk kvalitet med snabb leverans till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 

Lägre portokostnader med samma höga kvalitet

Det viktigaste för våra trycksaker som är anpassade för stora upplagor är papperet vi använder. Beroende på produkt, kan du välja mellan tre olika vikter: 50 gram, 70 gram och 90 gram. Den vackra papperskvalitén och det stora utbudet av ytbehandlingar gör The Great Circulation-linjen från Pixartprinting till ett intressant alternativ, både när det kommer till kostnader och designmöjligheter .

 

Lätt att beställa

Det ska vara lätt att beställa dina tryck i stora upplagor. Att beställa på nätet är enkelt på Pixartprinting online. Välj din produkt och format, och ladda upp din utskriftsfil med hjälp av vår mall. Om så önskas, kan våra specialister kontrollera filen för att säkerställa perfekt utförande av din beställning.