Fotobok

Brinner du för fotografering och vill publicera dina bästa bilder? Sätt värde på din passion eller ditt arbete med en högkvalitativ produkt. Anpassa formatet och välj den typ av papper du föredrar. Tillför mer värde till din publikation genom att lägga till laminering och förädling på omslaget.

  • Kan beställas från ett exemplar och uppåt.
  • Både styvt och mjukt omslag är tillgängliga.

Tryck en anpassad fotobok

En fotobok är ett album med minnen där dina värdefulla foton inte fastnar på sidorna utan trycks direkt på dem. Fotoböcker används för att fira speciella händelser och tillfällen, som bröllop, årsdag eller dop. De är idealiska för att skapa en personlig gåva som kommer att överraska dina nära och kära. Med Pixartprinting kan du trycka anpassade fotoböcker online, även från endast en kopia! Du kan välja format, orientering, papperssort för sidorna och omslaget samt eventuell laminering. Det tar bara några få klick!

Fotoböcker redan från en enda kopia

Med Pixartprinting kan du trycka din fotobok online snabbt och enkelt. Titta på prisrutan för att se din kostnadsfria offert, beräknad i realtid baserat på antalet kopior och leveransdatum du har valt. Vi rekommenderar att du laddar ner Instruktionerna och Mallen från den här sidan för att ställa in din utskriftsfil korrekt. Observera att våra system bearbetar PDF-filer i skala 1:1.

Beställ din fotobok online

Att beställa en fotobok på vår webbplats tar bara några få klick:

  1. Ladda ner Instruktionerna och Mallen från den här sidan. De kommer att hjälpa dig att ställa in din utskriftsfil korrekt.
  2. Välj dina önskade anpassningsalternativ, som format, papperssort för sidorna och omslaget samt eventuell laminering.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp.

Fotoböcker och andra anpassade produkter

På vår webbplats hittar du anpassade fotoböcker och massor av andra produkter som kan tryckas med dina foton. Våra fotopresenter inkluderar anpassade kuddar, ryggsäckar och shoppingväskor.