Självkopierande anteckningsblock

Fyll i alla typer av administrativa dokument såsom offerter, beställningar, fakturor och mycket mer tack vare våra självkopierande block med 75 g/m² löstagbara blad. Anpassa dem med din varumärkeslogga, välj mellan block med två eller tre kopior och gör ditt företag ännu mer professionellt och pålitligt.

  • Sidor med eller utan numrering
  • Blad i olika färger

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Tryck självkopierande anteckningsblock

Självkopierande anteckningsblock består av karbonkopieringsark. De används ofta för framställning av kvitton, beställningsblanketter och andra viktiga dokument av vilka alla inblandade parter behöver en kopia. Du kan använda ett skräddarsytt självkopierande anteckningsblock för att göra flera kopior av samma dokument, utan att behöva fylla i alla manuellt. Texten som är skriven på det första arket återfinns på följande ark, tack vare karbonpapprets speciella egenskaper.

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka skräddarsydda självkopierande block helt i linje med ditt företags eller förenings samordnade marknadsföring. Du kan göra det via den här sidan och välja de konfigurationsalternativ du föredrar.

Skräddarsydda självkopierande anteckningsblock för din verksamhet

Varför nöja sig med vanligt självkopierande papper när du kan använda våra självkopierande anteckningsblock skräddarsydda med din egen grafik? På de självkopierande pappersarken kan du trycka din logga, dina kontaktuppgifter och all annan information du anser vara användbar för dina kunder eller samarbetspartners. Detta ger utan tvekan en extra professionell touch till dina dokument.

De självkopierande anteckningsblocken kan användas på kontor för att fylla i fakturor och beställningsformulär, eller på restauranger för beställningar. De lämpar sig för många olika användningsområden och låter dig spara dyrbar tid som annars hade gått åt till att kopiera informationen manuellt.

Självkopierande anteckningsblock och andra produkter för ditt företag

På vår hemsida kan du hitta många anpassningsbara produkter för ditt företag. Förutom de självkopierande anteckningsblocken föreslår vi att du också tar en titt på våra självkopierande pappersark och de många skräddarsydda anteckningsböckerna. Våra brevpapper är perfekta för att skriva offerter och läkemedelsrecept medan de skräddarsydda mapparna kan användas för att förvara och transportera viktiga dokument. Upptäck vårt stora utbud som ständigt växer.