Display med justerbar ram, enkel

Teleskopisk, justerbar display som kan anpassas efter dina behov. Snabb och smidig montering och nedmontering utan några som helst verktyg. Med medföljande transportväska.

  • Standard- och skräddarsydda format
  • 3 olika material
  • Med transportväska

JUSTERBAR RAMDISPLAYBANDEROLL - Pixartprinting

Justerbar ramdisplaybanderoll

Justerbara displaybanderoller är främst designade för utställningar och inomhusmässor. Som namnet antyder så är en justerbar ramdisplay något som kan modifieras i höjd upp till en längd på 235cm, där den maximala synligheten är 235x235cm. För att leva upp till dina personliga behov så har vi 12 stycken olika storlekar att välja bland.

Justerbara Ramdisplayer - Pixartprinting

Justerbara ramdisplayer hängs upp på en lätt och hållbar aluminiumram, vilket är lätt att montera och kommer med en transportväska. Grafiska filer trycks antingen på bakgrundsbelyst, elastiskt eller flaggtygsmaterial. Alla resultat kommer att visa tydliga bilder med levande färger. Material som skiljer sig i struktur tillåter det slutliga tryckresultatet att återspegla dina idéer om dessa personliga tryckta banderoller.

Relaterade Produkter

En justerbar ramdisplay är ett bra sätt att leverera bra resultat i kombination med reklamvepor och montrar. Din utställningsuppsättning kan inte bli lättare och mer presenterbar!