Rektangulära klistermärken

De rektangulära klistermärkena är perfekta för otaliga användningsområden både för företag och privatpersoner: du kan skapa skräddarsydda etiketter för dina produkter, originella självhäftande visitkort och mycket mer! Slitstarka, perfekta för alla sorters ytor och förädlingsbara med guld-/silverfärg eller 3D-lack.

Rektangulära personliga klistermärken

Med Pixartprinting har du möjlighet att trycka dina rektangulära personliga klistermärken online. Vi erbjuder ett varierat utbud av klistermärken i fördefinierat rektangulärt format, tillgängliga i olika material och specialfinishar. De är perfekta för att marknadsföra dina evenemang eller för att försköna förpackningarna för dina produkter. Tack vare högupplösande tryck kommer de säkerligen att fånga förbipasserandes eller dina kunders uppmärksamhet.

Att trycka dina rektangulära klistermärken är enkelt och kräver bara några få klick. Utforska alla tillgängliga anpassningsalternativ!

Tryck dina rektangulära klistermärken online

Följ dessa steg för att enkelt trycka dina rektangulära personliga klistermärken via den här sidan:

  1. Välj de konfigurationsalternativ du föredrar, inklusive storlek, material och specialfinishar.
  2. Ladda ner Mallen och Instruktionerna från sidan, som våra grafiker tillhandahåller för att hjälpa dig att ställa in din utskriftsfil. Du kan också använda Designern - vår kostnadsfria online-redigerare - för att skapa en unik design.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din utskriftsfil för att slutföra köpet.

Rektangulära klistermärken och andra tillgängliga format

I vår omfattande onlinekatalog hittar du, förutom rektangulära klistermärken, ett urval av klistermärken och självhäftande etiketter i olika format: fyrkantiga klistermärken, runda klistermärken, ovala klistermärken... Och om du har specifika krav kan du välja en anpassad format och skapa skräddarsydda klistermärken.