Kokbok

Tryck din egen kokbok och dela historier, tips och recept från kokkonstens värld. Publicera en mycket ändamålsenlig produkt som kan bli en värdefull och oumbärlig guide för alla som älskar god mat. Du kan skräddarsy din bok genom att välja mellan många olika typer av papper och format och ge ditt omslag karaktär med förädling i guld, silver eller 3D-lackförädling.

  • Kan göras från ett exemplar och uppåt.
  • Båda styva och mjuka omslag är tillgängliga.

Specialanpassad tryckning av kokböcker

Är du en kock och vill trycka din egen kokbok? Har du en passion för matlagning och skapar din egen anpassade receptbok? Med Pixartprinting kan du trycka specialanpassade kokböcker snabbt och enkelt online. Du kan göra det på den här sidan med bara några klick. Vi erbjuder olika konfigurationsalternativ. Till exempel kan du välja format och papperstyp för innehållet och omslaget. Vi använder den bästa trycktekniken för att säkerställa förstklassiga resultat: en högkvalitativ kokbok med tydliga och ljusa bilder. Placera din beställning och ladda upp din PDF-fil för att slutföra ditt köp! Dina böcker skickas direkt till ditt kontor (eller kök) med punktlig leverans.

Hur man trycker en kokbok

Det tar bara några minuter att skapa din nya kokbok. Observera att våra system bearbetar PDF-filer i skala 1:1. Vi rekommenderar att du laddar ner Instruktioner och Mall från den här sidan eftersom de hjälper dig att ställa in din PDF korrekt.

  1. Ladda ner mallen och instruktionerna för att enkelt ställa in ditt utskriftsfil.
  2. Välj dina önskade anpassningsalternativ. Du kan välja format, orientering, papperstyp och eventuell laminering.
  3. Skicka din beställning och ladda upp din konst för att slutföra ditt köp.

Kokböcker och andra publiceringsprodukter

I vår onlinekatalog hittar du många andra publiceringsprodukter förutom specialanpassade kokböcker. Tryck dina böcker (även tillgängliga inbundna), kataloger, tidskrifter eller broschyrer.