Spiralblock

För att få en 360 graders vy över din anteckningar utan att förstöra bindningen är våra spiralblock med kartongrygg den perfekta lösningen. Skräddarsy omslaget och dela ut dem på kontoret för din företagskommunikation, ge bort dem på mässor som gadget till besökarna och ta dem med dig till affärsmöten och konferenser.

  • Laminering tillgänglig
  • 50 eller 100 sidor

Tryck fina anteckningsböcker, kollegieblock och spiralblock online

Få snygga och personliga anteckningsböcker genom att trycka en bild, foto eller företagsnamn på framsidan. Välj bland fem storlekar och tryck dem online billigt hos oss!

Tryck fina anteckningsblock online

Oavsett om du vill ha en personlig anteckningsbok, kollegieblock eller skrivbok med egen bild eller fotografi, eller om du vill ha anteckningsblock och konferensblock med ditt företagsnamn eller logga, hittar du allt du kan behöva hos Pixartprinting. Du kan räkna med hög kvalitet och vackra tryck vilket gör att dina personliga skrivblock kommer få mycket uppmärksamhet.

Vi erbjuder mängder av tillval och möjligheter vilket gör att du enkelt kan genomföra dina idéer. Vi trycker framsidan, innehållet och baksidan helt efter din egen design.

Snygga anteckningsblock med eget tryck

När du trycker dina spiralblock med oss får du en framsida av ett högkvalitativt matt 350-gramspapper och du kan själv välja om ytan ska vara obehandlad, glansig eller ha ett genomskinligt plastlager. Baksidan är av 400-grams kartong i vitt eller grått och gör anteckningsblocket stabilt och du kan även välja om också den ska ha ett tryck. Insidan utgörs av antingen 50 eller 100 sidor beroende på dina önskemål.

Vi erbjuder fem olika storlekar: A4 / A5 / A6 / 21x21 cm / 14,8x14,8 cm och de hålls ihop av en silverfärgad metallspiral. Du väljer själv vilket format du vill att dina kollegieblock ska ha, och om spiralen ska vara högst upp eller på den vänstra sidan. Det gör att du kan trycka allt från små, tjocka klassiska skrivböcker med toppbindning till tunnare konferensblock i stort format.

Beställ billiga kollegieblock med tryck online

Vi vill att det ska vara enkelt, snabbt och billigt att beställa fotoprodukter och andra trycksaker hos oss och det gäller även kollegieböcker, anteckningsböcker och andra block med tryck. Ladda bara upp din fil på vår hemsida och använd vårt smidiga beställningsformulär online. Det innehåller mallar och instruktioner vilket skapar en tydlig bild av hur ditt tryck kommer se ut. Det ger också en snabb överblick över alla tillgängliga tillval och uppdateras automatiskt vilket gör det enkelt att följa slutpriset.

Pixartprinting är en av de största tryckerierna online och tack vare vår avancerade teknik och de stora kvantiteter vi trycker dagligen kan vi garantera högkvalitativa produkter billigt och med snabb leverans. Testa redan idag och se resultatet med egna ögon.

Relaterade produkter

Förutom våra anteckningsböcker med spiral kan vi erbjuda ett stort urval trycksaker med möjlighet för dig att skapa en egen design. Vi kan rekommendera våra traditionella konferensblock och skrivböcker i olika stilar och storlekar.