Bokmärken med kalender

Bär med dig dina kom ihåg-anteckningar vart du än går tack vare våra bokmärken med kalender: mellan sidorna i en bok eller almanacka är de det perfekta sätta att alltid ha din planering nära till hands. Skräddarsy dem med din grafik eller ditt budskap, och ge bort dem som gadget till dina kunder genom att lägga dem i receptionen eller på butiksdisken.

  • Två format

Beställ kalenderbokmärken

Få dina kunder att komma ihåg ditt företag med egendesignade kalenderbokmärken.

 

Tryck kalenderbokmärken online

Ett perfekt och billigt sätt att sprida information om ditt företag är med personliga kalenderbokmärken. Pixartprinting erbjuder tryck av bokmärkeskalendrar i flera olika modeller beroende på dina behov. De kommer i två olika format, 5,5x15 cm och 5,5x21 cm, och går att få med liggande eller stående tryck och de trycks på tåligt bestruket 350 grams papper. Då vet du att dina kunder kommer komma ihåg dig långt efter att ha besökt ditt företag!

 

Beställ bokmärkeskalendrar

Med Pixartprinting är det lätt att beställa dina kalenderbokmärken. Vi erbjuder mängder av tillval för att du ska kunna få ett tryck som är helt i linje med dina önskemål, och vårt beställningsformulär online gör det enkelt att välja. Du får dessutom en snabb överblick av slutpriset då det uppdateras automatiskt baserat på dina val. Om du önskar har du också möjlighet att låta en av våra grafiska formgivare kontrollera filen innan du trycker dina bokmärken så att du kan vara säker på att det blir helt rätt.

 

Relaterade produkter

Förutom våra högkvalitativa bokmärkeskalendrar kan vi även erbjuda skrivbordskalendrar och almanackor i fickformat som du kan designa efter dina önskemål.