Förseglingsetikett

Förpackningsetiketterna är precis vad dina paket behöver. Idealiska för att visa din logga på livsmedelsförpackningar, försköna cellofanen runt blommor och växter eller helt enkelt för att försegla och dekorera ett paket som ska skickas. Du kan välja mellan många typer av underlag (papper eller plast) och format. Skapa din egen skräddarsydda etikett med vårt kostnadsfria grafikverktyg Designer.

Självhäftande etiketter för presentförsegling

För att försegla och dekorera förpackningen till dina produkter kan du använda självhäftande etiketter för presentförsegling. De används för att stänga kuvert, lådor och shoppingpåsar, och bidrar till att förmedla innehållets kvalitet. Med Pixartprinting har du möjlighet att skriva ut dina anpassade självhäftande etiketter för presentförsegling online, snabbt och enkelt. Vi erbjuder en kvalitetstrycktjänst, med ett brett utbud av format och material tillgängliga. Upptäck dem och beställ via denna sida, för att motta dem direkt till din butik.

Hur du beställer dina etiketter för paket online

För att beställa dina nya etiketter för paket krävs bara några klick. Du kan göra det via denna sida:

  1. Välj de anpassningsalternativ du föredrar, som format, material och speciella finisher.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna från våra grafiska designers från sidan. De hjälper dig att korrekt ställa in din utskriftsfil. Om du ännu inte har en utskriftsfil kan du använda Designer - vår gratis online-redigerare - för att skapa en ny design.
  3. Skicka in din beställning och ladda upp utskriftsfilen för att slutföra köpet.

Självhäftande etiketter för presentförsegling i plast eller papper

De självhäftande etiketterna för presentförsegling finns tillgängliga i ett brett sortiment av material. Du kan skriva ut etiketter för paket i plast eller papper, beroende på dina specifika behov. Mycket beror på förpackningen som etiketten ska komplettera. Upptäck alla material och hitta din favorit!

Självhäftande etiketter för presentförsegling och mycket mer

Utöver självhäftande etiketter för presentförsegling, inom vårt breda sortiment kan du hitta många andra modeller av självhäftande etiketter på rulle: Säkerhetssigill, holografiska etiketter (perfekta för utskrift av glittrande etiketter), papperetiketter och plastetiketter... Upptäck alla våra produkter och hitta de som bäst passar dina behov!