Klistermärken kiss-cut

Klistermärkena med kiss-cut trycks på hela underlagets yta och förses med skärspår enligt dina önskemål. Oavsett om det har standardformat eller skräddarsytt format och stansning trycks ditt klistermärke på hela underlaget, så att det passar mellan den självhäftande delen och det som sitter kvar.

  • 7 material
  • Kan lamineras

De perfekta skräddarsydda klistermärkena för din verksamhet

För att på bästa sätt marknadsföra ditt varumärke, behöver du enkla produkter som drar kundernas uppmärksamhet till sig. De skräddarsydda klistermärkena anpassas efter dina behov: du kan trycka dem i olika former med din logga och dina bilder.

Pixartprinting kan leverera klistermärken med "kiss-cut"-skärning på kort tid (endast 48 h) med fri frakt.

Egenskaper för klistermärken med "kiss-cut"-skärning

De skräddarsydda klistermärkena är tillverkade i polipropylen, och finns både som vita och transparenta. Du kan utöver färgen förädla dina skräddarsydda klistermärken genom att välja en av tre olika lamineringar: blank, matt eller soft touch.

När de gäller formatet för dina klistermärken med "kiss-cut"-skärning, kan du ge utlopp för din kreativitet genom att skapa en egen form, med min.mått 5x5 cm och max.mått 30x50 cm eller 50x30 cm. Om du inte vill hitta på en egen form på dina skräddarsydda klistermärken, kan du välja någon av våra förkonfigurerade former (kvadratisk, cirkelformad eller rektangulär).

Använd de skräddarsydda klistermärken vid de rätta tillfällena

Klistermärkena med "kiss-cut" är speciellt lämpade för användning inomhus. De är t.ex. perfekta att sätta på dina dokument eller förpackningar som innehåller dina produkter, som på så sätt blir ännu lättare för kunderna att känna igen. Dessutom kan du använda dem för att på bästa sätt dekorera din monter under event och mässor: detta hjälper till att locka potentiella kunder och besökare.

Skräddarsydda klistermärken och mycket mer för din verksamhet

Nu när du har dina skräddarsydda klistermärken med din logga och din grafik i handen, är du redo för att utnyttja deras maximala marknadföringspotential. Du kan t.ex. sätta dem på alla dina förpackningar, så att dina produkter blir lätta att känna igen för kunderna. Under event och mässor kan du istället applicera dem på displayer för en personlig touch.