Kalenderaffischer

Häng upp dina foton på väggen och organisera dina åtaganden med våra kalenderaffischer. Skräddarsy dem med ditt varumärkes eller verksamhets grafik och häng dem på kontoret eller tryck dina privata bilder och ge bort vid speciella tillfällen. Fotokalendrarna ger dina utrymmen en färgklick samtidigt som du alltid har koll på dina åtaganden.

  • horisontell eller vertikal

Beställ almanacksplanscher och affischkalendrar online

Få en komplett överblick över hela året med en posterkalender i unikt format i 350 grams bestruket papper. Inspireras och använd din egen grafik.

 

Egen planschkalender

En affischkalender eller almanacksplansch är ett perfekt sätt att snabbt och enkelt hålla koll på året och alla olika aktiviteter. Hos Pixartprinting kan du skapa en egendesignad posteralmanacka online som uppfyller alla dina önskemål. Våra kalenderposters har måtten 42x59,4 cm och består av 350 grams bestruket papper. Du bestämmer själv om du vill att de ska tryckas vertikal eller horisontellt och vilken av de tre olika layoutsen som passar dina behov bäst.

 

Beställ din kalender plansch online

Det är lätt, snabbt och enkelt att beställa dina planschalmanackor hos Pixartprinting tack vare vårt användarvänliga beställningsformulär online. Här får du en tydlig överblick över alla tillval och alternativ. Dessutom uppdateras slutpriset automatiskt beroende på din design vilket gör det enkelt att se vad totalpriset för ditt tryck kommer bli. Vi kan även erbjuda extra hjälp av våra grafiska formgivare när det kommer till utseendet på dina affischkalendrar, allt för att du ska få en slutprodukt som du kan känna dig stolt över när du hänger upp den eller ger bort den till dina kunder.

 

Relaterade produkter

Om du är intresserad av våra planschkalendrar kan vi även rekommendera våra bordsalmanackor och våra kalenderbokmärken. Självklart håller de samma höga kvalitet till ett lika konkurrenskraftigt pris!