Förpackningar livsmedel

För dina livsmedelsprodukter tillhandahåller vi kartongförpackningar, flat bags och Doypack tillverkade av material som lämpar sig för kontakt med livsmedel. Dessutom har vi ett brett utbud av modeller som är lämpliga för förpackade livsmedel. För hemleveranser till dina kunder erbjuder vi säkra postkartonger och e-handelskartonger.

Visa alla vilken förpackning du är gjord av
Det är känt att när vi pratar om mat vill ögat också ha sin del, och därför blir förpackningen en grundläggande ram för att locka uppmärksamhet. Den ger också all viktig information relaterad till ursprunget, produktionskedjan och näringsvärdena för själva produkten. Upptäck våra förpackningar tillverkade med certifierade material för direktkontakt med livsmedel och välj den som passar bäst för din produkt.
Och som pricken över i...
Du kan, om du vill ge en extra touch av klass och stil till din leveranstjänst, även skapa dina papperspåsar hos oss, och skräddarsy dem med ditt varumärke och logga.

Skräddarsydda livsmedelsförpackningar

En livsmedelsprodukt är i behov av en förpackning som kan skydda dess olika egenskaper, förvara det, hålla livsmedlet intakt och samtidigt presentera det på elegant och originellt sätt.

Från och med nu kan du få en skräddarsydd livsmedelsförpackning direkt hem till din dörr: från brickor till omslagspapper, ett komplett utbud för optimal förvaring av dina livsmedel, så att de ser lika fräscha ut som de gjorde när de var nytillverkade, och alltid med Pixartprintings höga tryckkvalitet.

En bra skräddarsydd livsmedelsförpackning ger möjligheten att förvara och hålla livsmedlet intakt, samt skydda det från yttre påverkan: skydd är den viktigaste funktionen för livsmedelskartongerna från Pixartprinting. Livsmedelsförpackningarna från Pixartprinting är 100 % kompatibla med livsmedel och i överensstämmelse med gällande lagstiftning, och dessutom miljövänliga och hållbara, vilket ger ett utmärkt skydd för dina livsmedel.

Pixartprinting erbjuder hela fem olika modeller av livsmedelsförpackningar:

 • För att visa upp stans bästa sushi är brickmodellen ett utmärkt verktyg för vackra kompositioner, som ger skydd och utrymme åt alla bitar.
 • Tack vare sin motståndskraft mot olja och fett gör Delipac© livsmedelskartongen till en perfekt modell för friterade livsmedel som pommes frites eller popcorn på bion.
 • Mer sofistikerade är istället de ovala kartongerna: de skräddarsydda kartongerna för t.ex. bakelser är perfekta för att skydda delikata matvaror och presentera dem på ett optimalt sätt .
 • För att skydda och isolera livsmedel från yttre påverkan på ett stilfullt sätt är reklam- och presentförpackningarna för livsmedel det bästa valet för din street food.
 • För en komplett sammanslagning av säkerhet och kommunikation är modellen reklam- och presentförpackning deluxe för livsmedel en unik livsmedelsförpackning som kan skräddarsys för att sticka ut.

Kartongförpackningar för livsmedel

Våra livsmedelsförpackningar är tillverkade av en specialkartong som kallas Delipac©. Detta material utgörs av en rad olika egenskaper som gör det unikt:

 • Extremt olje- och fettåligt tack vare en vattenbaserad specialbeläggning.
 • Kan läggas i frysen och i mikrovågsugn utan problem.
 • Garanterar en bra värmeisolering för livsmedlet.
 • Beständigt mot bläcköverföring.

Dessutom är bläcket vi använder vid tryck av livsmedelsförpackningar i kartong "lågmigrationsbläck", som inte överförs till livsmedlet. Laboratorietester har fastställt säkerheten hos dessa komponenter.

Ekologiska förpackningar

Våra livsmedelsförpackningar är ekologiska och kan stoltsera med följande egenskaper:

 • Biologiskt nedbrytbara.
 • Komposterbara.
 • Återvinningsbara.

Street food-förpackningar

Vår hektiska vardag har en alltmer frenetisk rytm och allt oftare äter vi Take-away, allt från street food till hämtmat från de finare restaurangerna.

Våra skräddarsydda livsmedelsförpackningar är perfekta för take away, de håller vätskor och fett på insidan och garanterar en bekväm transportering utan fläckar. Brickor för att duka upp dina rätter på bordet, kartonger för pommes frites, reklam- och presentkartonger deluxe för kakor och sötsaker. Bara din fantasi sätter gränserna.

Relaterade produkter

Se även kategorin gastronomi för att hitta andra produkter för din verksamhet.