Standardkartonger

Kartonger med lätt självmontering tillgängliga i flera format, perfekta för alla sorters produkter. De levereras platt förpackade, så att du själv kan välja hur du vill skräddarsy dem!

  • 6 olika material

Marknadsföringstryckta Förpackningar - Pixartprinting

Skräddarsydda Förpackningar För Kosmetik

Marknadsföringsförpackningar är ett bra sätt att slå ihop din produkt på ett personligt och unikt sätt. Tack vare dess rektangulära form, som kommer i 20 olika storlekar, så är denna marknadsföringsförpackning ett perfekt val för produkter som parfymer, medicin och matprodukter.

Dessa förpackningar anpassas efter din grafiska design, färg och text. Alla våra marknadsföringsförpackningar är tryckta i färg med en matt eller glansig finish för att få en reflektiv produkt.

Parfymförpackningar och Medicinförpackningar

Marknadsföringstryckta förpackningar levereras förlimmade platt paketerade för att minska på fraktkostnaden och är lättmonterlig. Då de är avsedda för partihandel så kan du endast beställa mellan 100st upp till 10 000st.

Om du behöver hjälp med den grafiska filen eller vill få tips på hur du kan få något att se bättre ut så kan du höra av dig till vår kundtjänst som gärna hjälper till.

Alla förpackningsprodukter kan komma med personliga klistermärken och informationsbroschyrer.