Plastkuvert

Kuverten i plast är utformade för att skydda din viktiga dokument och produkter som kläder, små paket, tidningar eller kataloger. Kuverten i polyetylen är vattentäta och garanterar total total sekretess till ditt innehåll.

  • 6 modeller
  • Tryck både fram- och baksida möjligt

En säker kommunikation

När du ska skicka viktiga eller dokument med hög sekretess behöver du ett pålitligt kuvert. Våra kuvert i plast är därför den perfekta produkten för dig: deras hållbarhet och slitstyrka gör dem till en idealisk produkt för känsliga försändelser och mycket mer.

  1. Format: du har hela sex alternativ att välja mellan, som ger dig möjligheten att stoppa i olika sorters artiklar. Det minsta är 17x25 cm och det största är 40x50 cm, däremellan finns 25x35 cm, 30x40 cm och 35x45 cm. Versionen 35x45 cm kan beställas med stansat handtag.
  2. Material: polyetylenet som kuverten består av är perfekt för konfidentiell kommunikation. Det är vattentätt och slitstarkt; det dubbla lagret (vitt på utsidan och svart på insidan) garanterar sekretess för innehållet. Flexografitrycket ger dig möjligheten att skräddarsy kuvertet.
  3. Tryckfärg: vi ger dig sex olika färger att välja mellan. Om du redan har en idé, kan du välja en personlig färg.
  4. Anpassning: du kan välja om du vill trycka samma grafik på bägge sidor eller olika på fram- och baksida. Tryckområdet är 14x18 cm.

Ett kuvert, flera användningsområden

Denna artikel är idealisk för att skicka viktiga dokument. Det stora urvalet av format gör att platskuverten kan användas även till andra produkter: du kan använda dem för att skicka paket och kläder.

Andra användbara produkter för din kommunikation

Nu när du har hittat sättet att skicka dina viktiga dokument, kan du leta upp de rätta kuverten för alla sorters kommunikation. Du kan få en bra överblick genom att beställa vårt provpaket: på så sätt kan du se dem i verkligheten, känna på dem och hitta de kuvert som passar för just dina behov.