Förädlade visitkort

Nu kan du presentera dig med stil tack vare våra förädlade visitkort: guld- eller silverlaminering och 3D-färg ger ett garanterat unikt kommunikationsverktyg.

Förädlade visitkort som matchar ditt varumärke

Ska du presentera dig vid ett speciellt tillfälle och är trött på de klassiska visitkorten? Vill du förutom att välja papper och storlek, lägga till något alldeles extra? Våra förädlade visitkort är den perfekta lösningen på dina behov.

Tack vare de olika förädlingsalternativen och lite färg, blir du redo att presentera dig med stil vid alla tillfällen.

Visitkort UV: mycket mer än lite glitter

Men vad menar vi med förädling? Vad är egentligen ett förädlat visitkort? Låt oss berätta!

Guld- eller silverlaminering utgörs av en digital lamineringsprocess som går ut på att genom värmevidhäftning applicera folieark över delar av grafiken som du valt ut, för att framhäva och förädla vissa detaljer.

Selektivlack är ett transparent lack som appliceras för att framhäva utvalda delar av ditt visitkort. Lacket appliceras genom en digital process för en unik och slående effekt.

Lack med hög tjocklek eller 3D-lack, är ett transparent lack som skapar tjocklek på ditt visitkort och appliceras genom en digital process över specifika delar av visitkortet. Detta ger en taktil effekt för ett garanterat slående resultat.

För att skapa unika visitkort kan du välja mellan:

  • Formatet 8,5x5,5cm standard eller 8,5x5,5cm med rundade hörn
  • Flera olika papperssorter: blankt eller matt bestruket, blankt eller matt laminerat och soft touch laminerat.