Klubbkort

Förvandla alla butiksbesökare till stammisar med våra klubbkort, den idealiska lösningen för att uppmuntra nya köp. Anpassningsbara med logga, företagsuppgifter och exklusiva förmåner, kommer klubbkorten att stärka förtroendet för ditt varumärke och se till att kunderna alltid har det inom räckhåll. Perfekt för kunderna, strategiskt för dig!

För tryck av lojalitetskort, lita på Pixartprinting

Lojalitetskort och poängkort: ett kraftfullt verktyg för kundlojalitet

Lojalitetskort utgör ett kraftfullt verktyg för att binda kunder till företag inom alla sektorer. Dessa kort, som till exempel kan vara poängkort, erbjuder exklusiva fördelar och belöningar till kunder som väljer att återkomma och göra upprepade köp hos ett specifikt varumärke.

Effektiviteten hos lojalitetskort är allmänt erkänd inom marknadsföringsområdet som ett medel för att öka försäljningen och skapa förtroendefulla relationer med kunder.

Hur man skapar ett Lojalitetskort

Att skapa ett effektivt Lojalitetskort är en process som kräver uppmärksamhet på detaljer och en djup förståelse för kundernas behov. Vilka är stegen?

 • Först och främst är det viktigt att definiera målen med lojalitetsprogrammet och identifiera de fördelar och belöningar som kommer att erbjudas till kunderna.
 • Därefter är det nödvändigt att designa layouten och designen för Lojalitetskortet, inklusive attraktiva visuella element och företagets logotyp för att säkerställa varumärkesigenkänning.
 • Slutligen, trycket: du behöver bara välja de önskade egenskaperna, kvantiteten och leveransdagen med några få klick. Resten tar vi hand om! Vi kommer att trycka det i högupplöst format till ett mycket fördelaktigt pris.

Typer av Lojalitetskort

Det finns olika typer av Lojalitetskort, var och en utformad för att möta de specifika behoven hos företag och deras kunder. Bland de vanligaste finns:

 • Poängkort, som belönar kunder med poäng för varje köp som kan omvandlas till rabatter, gåvor eller belöningar när en viss mängd poäng har samlats.
 • Nivåkort, som erbjuder ökande fördelar baserade på kundens utgiftsnivå. Vanligtvis erbjuder högre nivåer mer generösa belöningar eller exklusiva fördelar, vilket uppmuntrar kunderna att spendera mer för att nå nästa nivå.
 • Stämpel- eller klistermärkeskort, som fungerar på ett system där kunden får en stämpel eller ett klistermärke för varje köp eller utnyttjad tjänst. Efter att ha samlat en viss mängd stämplar eller klistermärken kan kunden lösa in dem mot en belöning.
 • Exklusiva medlemskort, det vill säga lojalitetskort som ofta används för att erbjuda exklusiva fördelar som tidig tillgång till reor eller specialevenemang.
 • Affiliationskort för grupper eller gemenskaper, som erbjuder fördelar och rabatter till medlemmar av en specifik grupp, gemenskap eller förening.

Vilket lojalitetskort ska man välja? Allt beror på företagets specifika mål (ökning av köpfrekvensen, kundlojalitet, etc.) och målgruppen.

Personifiera och tryck dina lojalitetskort med några få klick!

Genom produktkonfigurationen kan du skapa dina egna lojalitetskort med de egenskaper du önskar. Vi erbjuder olika anpassningsalternativ:

 1. Format: standard rektangulär 8,5 x 5,5 cm,
 2. Orientering: Horisontell eller Vertikal.
 3. Material: Matt bestruket klassiskt papper eller Glansigt bestruket klassiskt papper.
 4. Gramvikt: 350 gr eller 300 gr.
 5. Tryckalternativ: Olika framsida och baksida, Samma framsida och baksida, Endast framsida.

När du har valt de konfigurationsalternativ du föredrar, har du möjlighet att välja kvantiteten och leveransdagen som passar dig bäst. Kom ihåg att det alltid lönar sig att beställa i förväg från Pixartprinting! Du kommer då att ha tillgång till lägre priser.

För att uppnå ett resultat av högsta kvalitet rekommenderar vi att du laddar ner den användbara mallen från produktsidan. Inuti hittar du alla anvisningar för en korrekt filkonfiguration av din design. På detta sätt kan du vara säker på att få Klubbkort som helt överensstämmer med dina förväntningar.

Magnetiska Lojalitetskort

En annan användbar lösning är att skapa ett magnetiskt Lojalitetskort, som kan innehålla all nödvändig information och passa i en ficka eller plånbok.

Tryck ditt poängkort eller lojalitetskort på ett PVC-kort med magnetremsa, som sedan kan skannas med lämplig läsare!

Andra nyckelverktyg för dina marknadsföringsmål

Pixartprinting är ledande inom online-tryck. Vi formar dina idéer med bläck, på vilket material som helst. Vi trycker inte bara lojalitetskort, pappersbaserade eller elektroniska, utan också småformatprodukter och stora formatprodukter. På vår webbplats hittar du allt du behöver för att skapa och trycka marknadsföringsmaterial och kommunikationsverktyg som syftar till att bygga en förtroendefull relation med dina kunder.