Utomhusposters XL

Om du behöver kommunicera i stor skala kan du trycka ditt budskap på våra utomhusposters XL. Det väderbeständiga pappret tål både väta och hårt väder. Fäst dem på byggnader, väggar eller skyltar, för garanterad synlighet överallt.

Pixartprintings Stora Format-tryck

Stora Formattryck och marknadsföring ger valuta för pengarna när det kommer till marknadsföringsteknik och är idealisk för de som letar efter att dra till sig uppmärksamhet från en folkmassa. Pixartprinting är specialister när det kommer till alla former av tryck i stort format, inklusive XL affischtavlor som kan användas både inomhus och utomhus.

Pixartprinting tillhandahåller utomhusaffischer i extra stort format som kan anpassas helt efter eget tycke med ditt företagsnamn eller som marknadsföringsmaterial. Vårt lättanvända beställningsformulär på nätet innehåller information om leveransdatum och slutkostnad.

Pixartprintings personliga XL-affischer

Tack vare dess storlek så är XL-affischerna tryckta med den mest avancerade tekniken för att uppnå högkvalitativa tryck med optimala resultat. För att presentera företagets märke på ett effektivt sätt så erbjuder Pixartprinting utomhusaffischer i HD-kvalitet.

Välj bland 4 olika stora storlekar för ditt projekt med både kubika och rektangulära former. Alla XL-affischer trycks på Magistra classic med vitt 115gsm-papper som håller mellan 2-3 månader utomhus och 5 år om de används inomhus. För endast £3.50 så kan en grafisk designer verifiera om din fil passar inom marginalerna för din projektstorlek.

Pixartprintings stora affischer

Beroende på projektstorlek så kan dina personliga affischer tryckas i 5, 7, 10 eller 14 sektioner som enkelt kan monteras ihop. Vi strävar efter att leverera Xl-affischer inom en rimlig tidsram och erbjuder en 48 timmars handsläggningstid för de som behöver sina produkter inom en kort tidsram.

För att garantera att alla leveranser skickas så fort som möjligt så se till att beställningen är gjord innan 17:00, grafiska filen är uppladdad vid 17:30 och att betalningen är skickad senast 18:30. Pixartprinting accepterar banköverföring, kreditkort och PayPal som betalningsmedel.

Relaterade Produkter

För högre kvalitet, större inredningsprojekt så kan vi erbjuda helt skräddarsydda tapeter.