Flaggor och syntetiska tyger

Ett stort utbud av syntetiska textilier som garanterar hög tryckkvalitet och klara färger. Perfekta både för inomhus- och utomhusmiljöer.

Tryck textilflaggor online

Personliga Flaggtryck

Omedelbar marknadsföringeffekt genom tryckta flaggor har alltid varit bra. Synliga från långt avstånd på ett härligt sätt. Marknadsförande tryck på flaggor har alltid varit lyckat.

Tygkvalitet och Tryck

För att skapa den perfekt tryckta textile, oavsett om det är för flagger eller banners, så är Pixartprinting en perfekt plats att göra det på. Vi använder oss av den senaste trycktekniken tillsammans med en lång erfarnhet inom tryckbranschen kan vi uppnå högkvalitativa flaggtryck till ett bra pris.

Flaggans Styrka

Det finns en rad olika val när det kommer till textilen som används för flaggtryck. Man kan välja mellan vanlig syntetisk textil ända till vindtåligt lyxtyg, så vi har något för alla. Utöver det så kan flaggor tryckas med en dubbelsydd med en hylsa för flaggstänger och öglor.

Flaggtryck – Användbar information

För mer information om flaggtryck, klicka på mallen och instruktionerna eller kontakta vår kundtjänst för att hjälpa dig genom beställningsprocessen.