Färgguide banderoller och mesh

Vår färgguide innehåller de viktigaste färgkombinationerna för direkttryck på ett stort utbud av underlag. Välj det material du behöver från vår kollektion av banderoller. Guiden trycks på ett provark i formatet 100 x 70 cm, och är en idealisk referens för optimalt tryckresultat.

Säkerhet före allt

Vill du vara säker på att du trycker rätt nyans för det material du valt? Tack vare vår färgguide (100x70 cm) kan du bekanta dig med de vanligaste färgkombinationerna för direkttryck på ett stort utbud av underlag: välj materialet du behöver bland vårt stora utbud av banderoller och mesh. På detta sätt kan du vara säker på att få det tryckresultat du önskar. Bekanta dig med de olika färgkombinationerna för olika sorters material.

  1. Extreme classic 500 g och 650 g: en billig vinylbanderoll som håller länge, perfekt för massor av olika användningsområden. Maximalt tryckbart område på 300 cm, utöver svetsning med överlappning på 2 cm.
  2. EcoFlat 398 g självsläckande: ett material i flera lager; Pvc/Pet/Pvc halvgrått, med en slät yta och grå bakgrund. Eftersom det är helt återvinningsbart passar det bra för tryck på roll-ups, banderoller och displayer.
  3. Extreme backlight 450 g: är en vinylbanderoll för bakgrundsbelysning, billig och lätt. Maximalt tryckområde är 300 cm, utöver svetsning med överlappning på 2 cm. Kan hålla i upp till tre år utan skydd.

Du kan även välja att trycka Pixartprintings logga på provpaketet.

Praktiska tillämpningar

Produkten passar perfekt under projekteringsfasen när man överväger olika sorters nyanser för olika sorters banderoller och mesh: du beställer den alltså för att hitta den rätta färger för just dina produkter.

Relaterade produkter

Bland våra provpaket, hittar du våra färgguider för oliak sorters underlag.