Formskurna klistermärken

De formskurna etiketterna ger dina förpackningar karaktär. Perfekta för att skapa en säker försegling av burkar eller andra behållare och passar utmärkt för alla sorters ytor. Skapa din etikett i den form och storlek du föredrar och ge dina produkter en snygg och personlig touch.

Anpassade Stansade Klistermärken

Om du vill ha något unikt för dig och dina produkter har du möjlighet att skapa anpassade stansade klistermärken med Pixartprinting. Dessa är klistermärken som är utstansade, helt anpassningsbara och perfekt i linje med dina behov. Vi erbjuder en högkvalitativ online-utskriftstjänst med ett brett utbud av material och exklusiva finishar. Allt med bara några enkla klick!

Hur du skapar Stansade Klistermärken

Att beställa dina nya stansade klistermärken genom den här sidan är enkelt och snabbt:

  1. Välj de anpassningsalternativ du föredrar, som format, material och finish.
  2. Ladda ner mallen och instruktionerna som våra grafikexperter har gett på sidan. De kommer att guida dig genom att ställa in din utskriftsfil korrekt. Om du inte har en färdig fil kan du använda Designer, vår gratis online-redigerare, för att skapa din nya grafik.
  3. Skicka din beställning och ladda upp utskriftsfilen för att slutföra köpet.

Stansade Klistermärken och Fördefinierade Format

Förutom anpassade stansade klistermärken hittar du i vår omfattande online-katalog många andra format av klistermärken: runda klistermärken, fyrkantiga klistermärken, ovala klistermärken... Du kan välja en anpassad storlek eller en fördefinierad storlek för att skriva ut dina nya klistermärken. Upptäck dem alla!