Ram med uppspänt tyg

För att dekorera dina skyltfönster på ett unikt och annorlunda sätt är våra ramar med uppspänt tyg den ideala lösningen. Dessa reklamstativ består av en aluminiumram i vilken du fäster skräddarsydda dukar. Efter dina behov och användningsområde erbjuder Pixartprinting olika rammodeller, så att din marknadsföring kan vara unik vid varje tillfälle.

Den rätta inramningen för ditt varumärke

Reklamdisplayerna är idealiska för att pryda dina utrymmen och visa upp din produkt eller budskap med stil och effektivitet. Denna ram ger dig möjligheten att visa upp dina reklammeddelanden med hjälp av en originell design perfekt för kontor, huvudkontor eller mässmontrar. Det handlar nämligen inte om klassiska displayer, utan om sofistikerade och iögonfallande reklamdisplayer.

Dessa reklamdisplayer utgörs av en ram bestående av 4 aluminiumprofiler som omger den tryckta duken. Duken monteras enkelt i de avsedda spåren som möjliggör ett slätt resultat. De tryckta dukarna är försedda med en keder, en transparent PVC-profil som förenklar monteringen.

Tack vare ramarna med uppspänt tyg, ger Pixartprinting dig den bästa lösningen för att ditt varumärke ska kunna sticka ut vid alla sorters marknadsföringstillfällen.

3 modeller för otaliga dukar

Du kan välja mellan flera olika displaymodeller för en slående marknadsföring:

  • Golvram: 2 modeller (enkel- eller dubbelsidig), 4 format
  • Golvram bakgrundsbelysta: 2 modeller (enkel- eller dubbelsidig), 4 format
  • Väggram: 8 format, horisontell eller vertikal orientering

För alla tre modellerna av reklamdisplayer kan du välja att beställa både tyg och ram eller endast det tryckta tyget. På detta sätt har du möjligheten att behålla ramen och bara byta ut tygduken, så att du kan ändra uttryck och meddelande så ofta du behagar. Marknadsför en ny meny, en ny produkt eller dra kundernas uppmärksamhet till din butik under reasäsongerna tack vare en iögonfallande ram, eller välj den bakgrundsbelysta ramen för ett magnifikt skyltfönster även nattetid.

Användningsområden

En mässmonter, ett kontor, ett butiksskyltfönster eller ett utställningsutrymme: de är alla utmärkta ställen att placera en reklamdisplay med uppspänt tyg på.