Banderoller i tyg

Banderoller i tyg finns i tre olika material: 100 % polyester, vindtåligt tyg och deluxe för inomhusbruk. Prestigefull, skrynkelfri och med väldefinierade färger är det den perfekta produkten för en elegant kommunikation i sofistikerade inomhusmiljöer och för eleganta evenemang.

 • Tillgängliga tillbehör
 • Förstärkningssöm
 • Även med fåll

Sprid ditt varumärke

Mångsidiga, anpassningsbara och lämpliga för alla miljöer: när du väl har provat våra banderoller i tyg klarar du dig aldrig utan dem. Du kan utnyttja alla sorters utrymmen, både ute och inne, för att marknadsföra ditt varumärke och alltid vara i allas blickfång.

Pixartprinting erbjuder förmånliga priser och snabb leverans av banderoller i tyg, idealiska för ditt varumärke.

Tryck de perfekta banderollerna för dig

Tack vare våra många anpassningsmöjligheter kan du skapa en banderoll som passar precis för dina behov.

 1. Material: Du har tre alternativ att välja mellan. Tyget i 100 % polyester är ett material som behandlats för att vara skrynkelfritt. Det trycks med bläck i sex färger med en upplösning på 720 x 720 dpi. Det är tvättbart och håller i upp till två år utomhus. Det vindtåliga utomhustyget, med samma hållbarhet utomhus, är ett material som är anpassat för vind, med en slitstark och hållbar gles väv. Det trycks i sex färger med en upplösning på 600 dpi. Slutligen finns även vår Deluxe inomhusflagga som är ett kompakt kvalitetstyg, perfekt för användning utomhus under kortare perioder (upp till 30 dagar). Det passar utmärkt för eleganta banderoller och klarar tvätt bra; det trycks i sex färger med en upplösning på 600 dpi.
 2. Format: minsta storlek för banderollerna är 50x50 cm, som du kan öka efter dina behov.
 3. Orientering: du kan välja mellan horisontell och vertikal.
 4. Tryckplacering: endast framsida.
 5. Skärning: fyrkant.
 6. Typ av tillbehör: det finns fyra alternativ att välja mellan. Öljetter i polykarbonat med hög slitstyrka, med en diameter på 2,3 cm, som används för att trä igenom rep och snören; vid användning av dessa krävs ett förstärkningsband. Snörena i tyg är 15 cm långa och används för att fästa banderollen i rep och kablar. Vid användning av dessa rekommenderas ett förstärkningsband. Tygspännarbanden är i vit plast med förstärkningsband i vit bomull; de är 2,5x4,7 cm (exklusive duk) och hålet är 1x2,4 cm. Du kan även välja att inte beställa något tillbehör alls.
 7. Förstärkningssöm: du kan välja att lägga den där du önskar (uppe, nere, höger, vänster), längs två kanter (uppe och nere eller vänster och höger) eller längs hela omkretsen.
 8. Fåll: du kan välja med eller utan fåll. Du kan välja antingen en kant (uppe, nere, höger eller vänster) eller två kanter (uppe och nere eller höger och vänster).
 9. Förstärkningsband på 27 mm med dubbel förstärkningssöm: om du väljer detta alternativ måste den appliceras längs hela omkretsen.

Praktiska tillämpningar

Tack vare den goda anpassningsförmångan och de många möjligheterna att skräddarsy dem är banderoller i tyg perfekt för många olika användningsområden. Du kan t.ex. använda dem vid speciella event, som idrottstävlingar och välgörenhetsevenemang där ditt varumärke är med och sponsrar, företagsfester, utomhusfestivaler och invigningar. Storleken ger ditt varumärke god synlighet vid mässor och event.

Produkter att kombinera med banderoller för kravallstaket

Om du vill marknadsföra ditt varumärke utomhus kan du kolla på våra flaggdisplayer. För att marknadsföra din verksamhet kan även våra affischer och posters vara av intresse. Om du har ont om tid men ändå vill trycka våra banderoller kan du välja våra förkonfigurerade banderoller.