Expobanderoller

Expobanderollen är ett användbart och iögonfallande verktyg för att lyfta fram din marknadsföring på mässor, event, festivaler eller för att fånga förbipasserandes uppmärksamhet utanför din butik. Du har flera olika modeller att välja mellan så att du ska kunna hitta en som passar just dina behov och det budskap du vill belysa.

Tryck bannerställ

Skapad specifikt i utställningssyfte för att främja företagets märke och service på ett professionellt och effektivt sätt.

Välj mellan 10 olika monterdesigner inklusive de med enkel-, dubbel- eller trippelsidor.

Pixartprintings metallmontrar är tillverkade av aluminium för att garantera hållbarhet och kan placeras både inomhus och utomhus.

Vi erbjuder oss att montera ihop ett antal av våra utställningsställ innan leverans och unkludera en transportpåse så att varorna är redo för omedelbar användning.

Innovativa Utställningsmontrar

Varje månad så levererar Pixartprinting brevpapper till över 80 000 kunder, var och en av dessa får sina produkter gjorda med de finaste materialen till ett konkurrenskraftigt pris.

Vårt monterbeställningsformulär inkluderar information om dimensionerna för varje produkt och tryckytan tillgänglig för att kunder ska få en informativ köpupplevelse.

Skräddarsydda mönster är tryckta med vår DURST P-10-skrivare med EcoFlat-material för bästa resultat samtidigt som det är miljövänligt.

Produkter tryckta på EcoFlat-material kan lätt kastas i vanliga soporna och är bra för de som behöver förändra sin banner som står på en frekvent basis.

Köpa Utställningsmontrar

Pixartprintings onlineformulär kräver bara ett fåtal val för att slutföra en beställning, sparar både kundens tid och ansträngning. Varje formulär uppdateras i realtid för att ge kunden en överblick på den totala kostnaden.

Vårt beställningsformulär innehåller också mallar så att personlig design enkelt kan skapas och laddas upp på Pixartprintings sida. Snälla, notera att PDF-filen du bifogar inte är lösenordsskyddad eller under 70dpi.

För mer information om hur du skapar grafiska filer, var vänlig besök vår FAQ-sida eller testa vår verifieringstjänst där vår grafiska designer gör en närmare granskning.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar en rad fullt anpassningsbara displaystativ inklusive Point of Sale-displayer.