Correx

Paneler som passar perfekt för reklambudskap. Lätta och framtagna för utomhusbruk.

Upptäck mer!
Ännu en födelsedag tillsammans
Styva underlag
upp till 20 % rabatt
FRI FRAKT
*ansvarsfriskrivning
*Erbjudandet gäller t.o.m. kl. 23.59 den 21/10, på en rad produkter från katalogen med varierande rabatter upp till 40 %, med längsta valbara leveranstid. Begränsat till 3 rabatt bearbetningar per kund för varje kampanjkategori. Maxbelopp för varje bearbetning är 500,00 €. Erbjudandekategorierna överensstämmer inte nödvändigtvis med produktkategorierna på hemsidan. Rabatten kan inte kombineras med andra kampanjkoder, erbjudanden eller rabatter, och kan inte användas för tidigare inköpta varor eller annullerade beställningar.
zoom icon
zoom icon

+ Tjock papp - Pixartprinting

Correx Board Signage är ett lätt, vädertåligt material och används i många fall av bostadsmäklare för att göra skyltar med tryck som "visning" eller "till salu". Det används också till skyltar för byggnadsprojekt.

Det finns även andra användningsområden, men Correx Boards blir ofta missförstått att endast vara tillfälliga skyltar.

Teknisk information bakom Correx-tryck

Correx är en PVC-korrugerad plast som är extremt lätt, flexibel och vattentät. Är även helt återvinningsbar i miljösynpunkt.

Correxskivor är tryckta med slående tryckteknik som enkelsidiga eller dubbelsidiga, vilket ger klara färger och tydlig grafik.

Tryckta Correx-paneler finns tillgängliga i 3,5mm eller 5mm. De är helt anpassningsbara tillsammans med storlekar du kan välja bland från vårt beställningsformulär.