Provpaket förpackningar

Förpackningsprovpaketet innehåller tre olika prover: kartongförpackning, postemballage och flexibel förpackning.
Välj om du vill beställa dem individuellt eller alla tre tillsammans: varje provpaket innehåller ett antal fysiska prover av produkterna som visar tillgängliga alternativ och ytbehandlingar och massor av djupgående innehåll, tillgängligt via QR-koden som finns i varje låda.

Provpaket förpackningar

Letar du efter den bästa klädseln för dina artiklar? Med Pixartprintings nya Provpaket förpackningar har du möjlighet att upptäcka, lära känna och själv prova våra bästa produkter. Vi erbjuder dig över 35 modeller av anpassade lådor och kuvert, redo att tryckas med dina egna grafiska element. De kommer att hjälpa dig att skydda, marknadsföra och skicka dina produkter. Inuti Provpaket förpackningar hittar du kartonglådor, vågkartonglådor för frakt och Doypack-kuvert för flexibel förpackning. Upptäck den lösning som passar dina behov bäst!

Mångsidigheten hos kartongförpackningar

Kartongförpackningar är lämpliga för många typer av produkter, såsom smycken, klädesplagg, mediciner, livsmedel och kosmetika. För att skapa dina anpassade lådor kan du välja bland många modeller och sex olika material. Dessutom kan du försköna utseendet med intern tryckning och förgyllning. Dessutom kan du genom att använda interna snittalternativet lägga till ett formad fönster på lådan.

Om dina nya lådor är avsedda att rymma livsmedelsprodukter rekommenderar vi att du tittar på vårt livsmedelsförpackningar. Det är en speciell kategori som samlar modeller lämpliga för direktkontakt med maten.

Hållbarheten hos fraktförpackningar

Om du driver en e-handel eller om ditt företag erbjuder en leveranstjänst är det bra att veta att du kan trycka anpassade fraktlådor hos Pixartprinting. De är tillverkade av robust wellpapp och är utformade för att skydda innehållet mot eventuella stötar under transporten. Även i detta fall har du olika modeller att välja mellan, från de klassiska "amerikanska" lådorna till bokförpackningar. Upptäck dem!

Pålitligheten hos flexibla förpackningar

Flexibla förpackningar anpassar sig efter innehållet, skyddar det mot fukt och yttre påverkan samt främjar det. Du kan välja mellan två modeller av kuvert - Doypack-kuvert eller platta kuvert: båda är helt anpassningsbara med dina egna grafiska element och är idealiska för livsmedelsprodukter och tillskott, kosmetika, kaffe och kryddor. Doypack-kuvert är tillverkade med en flerskikts teknologi som garanterar utmärkt skydd mot syre, koldioxid och aromer.