Limbindning

Klassisk limbindning är den vanligaste av alla bindningar. Sidorna, som limmas på omslaget, ger en enkel och billig lösning för dina publikationer. Allt från butikskataloger till företagspresentationer, den klassiska limbindningen är den perfekta lösningen för alla dina behov.

  • Skräddarsytt format
  • Stor urval av papper
  • Laminering och förädling tillgängligt

Tryck böcker, tidningar och kataloger med limbindning

Limbindning är ett alternativ till häftbindning, och är billig samt ger en stor effekt.

Det är ett utmärkt sätt att skapa en professionell image med hjälp av böcker och kataloger. Limbindningar består av att fästa bindningskanterna på dina insidan av bladen och sedan gör vi en framsida enligt önskemål.

Pixartprinting ger fullt anpassningsbara valmöjligheter för att låta klienterna skapa en personlig produkt med deras egna papperstyp och design.

Om du behöver andra typer av bindningar så kan du besöka vår häftbindande eller spiralbindande-sidor för mer information.

Limbundna Utgivningar

För att skapa en optimal limbunden utgivning för varje project så krävs åtminstone 40 sidor. Pixartprinting tillhandahåller limbindningar för tre tryckstorlekar: 21cm x 29.7cm (A4), 14.8cm x 21cm (A5) och 21cm x 14.8cm (A5 vågrätt)

När du väl har valt vilken dimension din utgivelse ska ha och antalet sidor så kan du anpassa ditt projekt genom vårt onlineformulär.

Pixartprinting erbjuder möjligheten att ha alternativa papperstyper för sidorna inuti. Alla projekt skapas genom att använda PUR-lim för att säkerställa uthålligheten och livslängden.

Limbindningstjänst

Såväl som framsida och sidorna kan anpassas efter kundens behov.

Det går att välja bland olika pappersvikt. För de som letar efter hållbara projekt kan välja en framsida som är mellan 250 och 300gsm för att försäkra sig o matt skyddas mot slitningar. Varje papperstyp kommer också med en specifik lamineringsfinish som innebär att projekten kommer att ha ett skräddarsytt utseende.

Att göra en beställning med limbindning är enkel. Det är bara att följa ett par enkla steg från vårt onlineformulär, och sedan kan man övervaka orderstatusen från sitt Pixartprintingkonto.

För vidare information om hur man beställer limbindningstryck, var god besök vår FAQ-sida eller kontakta vår kundservice.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar alla former av anpassningsbara bindningar såväl som obundna ark i 6 olika storlekar.