Förpackningar i kartong

Skapa mervärde åt dina produkter med passande förpackningar! Upptäck vårt stora utbud av standardmodeller i kartong anpassade för livsmedel. Välj det format som passar dig bäst och tryck dina förpackningar i minst 25 exemplar: Ingen kommer att kunna missa dem.

Skräddarsydda förpackningskartonger online

Är du på jakt efter skräddarsydda eleganta kartonger att använda som förpackningar till dina produkter? Förpackningskartonger i kartong för att skydda ditt innehåll, emballera det och skapa mervärde? Pixartprinting erbjuder sina kunder möjligheten att skapa ett hölje/behållare som uppfyller behov av anpassningsmöjligheter och säkerhet, ett skräddarsytt paket som återspeglar produktens karaktär. Massor av modeller och former, för alla dina förpackningsbehov: förstärkta kartonger, upphängningsbara kartonger, kartonger med ytterhölje, present- och reklamkartonger, hexagonala och triangelformade kartonger.

Inte nog med det: våra skräddarsydda förpackningskartonger i modellerna standardkartong, kartong med förstärkt botten och oval kartong går även att beställa i små upplagor – från 25 stycken! – med leverans inom 48 timmar. Över 300 kombinationer av format, storlekar och anpassningsalternativ: att skapa en förpackning för dina idéer och dina produkter har aldrig varit enklare.

En originell skyddande rustning för din produkt: förstärkta kartonger

Skräddarsydda kartonger som skyddande förpackningar åt skönhetsprodukter, kosmetika, teknikprylar, men även handgjorda produkter som du skapat med din kreativitet: allt som behöver skyddas och framhävas hittar bland våra förpackningsalternativ sitt hem, som även blir ett utmärkt kommunikationsverktyg för teknisk information om din produkt. Och, givetvis det bästa verktyget för din varumärkesinramning.

För att vara säker på att din produkt är skyddad på bästa möjliga sätt, kan du välja våra förstärkta kartonger, tillverkade helt i microonda-kartong, som är ännu starkare och kompaktare för oslagbar motståndskraft.

FÖRÄDLA DINA PRODUKTER MED SPECIALEFFEKTER: låt kunderna "känna" på din skräddarsydda logga

Att anpassa förpackningen genom skräddarsydda tryck gör den till ett viktigt kommunikationsverktyg, som berättar om din produkt, föreslår användningsområden, inspirerar konsumenten, lockar till sig uppmärksamhet eller förmedlar känslor och engagemang.

Förädlingsalternativen erbjudna av Pixartprinting, ger möjligheten att skräddarsy dina kartonger och sätta fokus på vissa detaljer, som t.ex. en bild eller en logga. Prova 3D-FÄRG med hög tjocklek för förpackning som är både trevlig att titta på och…. att känna på. 3D-effekten ger både visuell och taktil effekt, som framhäver även pyttesmå detaljer.

Eller prova GULD- OCH SILVERLAMINERING och skräddarsy dina kartonger med detaljer i guld och silver, applicerade med varmprägling för att ge ett lyxigt och elegant resultat. För en enkel men raffinerad finish är SELEKTIV FÄRG något för dig.

Förpackningsdesign

Det finns otaliga produkter som genom distinkta förpackningar har lyckats karaktärisera sina varumärken, genom att lansera dem på marknaden med enkla skräddarsydda kartonger, som inte alls varit speciellt sofistikerade eller påkostade, utan effektivt skräddarsydda, med förmågan att göra dem igenkännbara och, med tiden, ikoniska.

Relaterade produkter

För att på bästa sätt kombinera dina skräddarsydda kartonger, hittar du på vår sida flera olika shoppingpåsar.