Flaggdisplayer

För att dra uppmärksamheten till sig behövs inga megafoner, det räcker med en flaggdisplay! Upptäck vårt stora utbud av modeller, för användning både inne och ute, som i butiker och köpcentrum, på festivaler och utomhusevent.

Pixartprintings Fjäderflaggor

Pixartprinting tillhandahåller 3 versioner av fjäderflaggor som var och en är designad med uthållighet och lättanvändlighet i åtanke.

Välj mellan flaggor eller banderoller i antingen standard- eller XL-dimensioner för att säkerställa att ditt varumärke representeras på önskat sätt.

Alla våra fjäderflaggor är skapade av de mest uthålliga materialen inklusive aluminium och fiberglas för att säkerställa långvarigheten och stabiliteten.

Fjäderflaggor passar både inomhus och utomhus, och Pixartprinting levererar diverse montrar att placera fjäderflaggan på.

Anpassade Fjäderflaggor

Pixartprintings beställningsformulär ger dig information om dimensionen och vikten för varje fjäderflagga så att kunderna får ett intryck av hur deras slutprodukt kommer att se ut.

Beställningsformuläret visar också hur skalan på varje projekt ser ut inklusive illustrativ demonstration av höjden på fjäderflaggan vid sidan av en person.

Pixartprinting trycker alla fjäderflaggor på en 115gsm neutralt lakan som kommer med antivind-teknik för att säkerställa att den kan utstå alla väderförhållanden.

Banderollerfjäderflaggorna kommer med valet att ha antingen en rund eller en spetsig bas för att kunna stå både inomhus och utomhus.

Pixartprintings Tryckta Fjäderflaggor

För att förenkla beställningsprocessen så erbjuder Pixartprinting en gratis nedladdningsbar bruksanvisning tillsammans med mallar för en rad olika produkter.

Dessa dokument innehåller information om marginaler, blödytor, grafisk filformatering. Om du vill att vår grafiska designer tar en titt på den grafiska filen för att säkerställa en optimal utskrift så kan det göras för en extrakostnad på 35kr.

Pixartprinting levererar ett antal anpassade brevpapper på under 48 timmar, men de som beställer i förväg kan ta del av en rabatterad fraktkostnad.

När du väl har slutfört din beställning så kan du följa ordern ända fram till leverans via ditt Pixartprintingkonto.

Relaterade Produkter

Pixartprinting levererar alla former av anpassningsbara montrar inklusive Point of Sale-displayer och banderoller.