Tags för påsförsegling

Påsförseglingstagsen är ett perfekt verktyg för hantverksprodukter som sötsaker och småföremål att hänga upp eller visa upp på hyllorna. Idealiska för att försegla transparenta påsar och perfekta för att förmedla ditt varumärke och användbar information om produktens innehåll.

  • Med eller utan hål
  • Med guld-, silver- eller 3D-laminering
  • Laminering tillgänglig

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Tags för påsar som berättar om dig

Alla känner till att förpackningen är ett grundläggande element för att presentera ett varumärke, konkurrensen är hård och förpackningen är det första som kunden ser innan hen provar eller smakar på produkten. Därför är det nödvändigt att välja det perfekta omslaget som kan locka konsumenternas uppmärksamhet.

För att sätta en personlig prägel på dina produkter i påse, kan du välja tags för påsar från Pixartprinting. Framtagna för försegling av påsar i plast och papper, tillgängliga i tre olika format, två med hål och en utan. Modellen med hål, i två olika storlekar, 10x4 cm och 13,7x4,8 cm, är perfekt för upphängning i utställningsskåp och på hängare i butiker.

Modellen utan hål, 13,7x4,8 cm, är perfekt för exponering av dina produkter på hyllor. Tagsen, i 380 grams SBS-kartong, kan enkelt förseglas med häftklamrar.

För att göra dina tags ännu mer unika kan du välja mellan tre olika finishalternativ: en blank laminering eller en matt laminering, som skyddar kartongen och trycket från eventuella repor och gör det till ett slitstarkt underlag, eller en soft touch-laminering, som skapar en sammetslen effekt, och adderar en elegant och sofistikerad touch.

Slutligen, för att förädla dina tags kan du välja en av de tre typer av förädling som Pixartprinting erbjuder.

  • 3D-färg: transparent färg med hög tjocklek applicerad på olika delar av trycket för att framhäva specifika element genom taktila effekter.
  • Guldlaminering: process som sker genom termisk vidhäftning av guldfärgad folie på utvalda delar av grafiken.
  • Silverlaminering: process som sker genom termisk vidhäftning av silverfärgad folie på utvalda delar av grafiken.

Användningsområden

Från hemgjorda kakor till små föremål, våra tags för påsförsegling är perfekta för att skräddarsy alla sorters produkter. Påsförseglingsunderlaget kan innehålla all sorts information som inte får plats någon annanstans: förutom din logga kan du lägga till ingredienser, kontaktuppgifter eller tips på hur innehållet kan användas. Dessa tags ger din produkt en röst och fångar kundernas uppmärksamhet direkt på hyllan eller displayen.