Tags för flaskor

Om den självhäftande etiketten inte räcker kan du välja att ge dina produkter en röst genom tagsen för flaskor: lägg till användbar information eller lyckönskningar om flaskan är en gåva. Från vin till olja, likör och burkar med kosmetika: alla flaskor behöver ett dekoreras för att sticka ut ur mängden.

  • Med guld-, silver- eller 3D-förädling
  • Laminering tillgänglig

Ta reda på hur du kasserar detta material på rätt sätt - Ta reda på

Marknadsför din produkt med elegans

Tack vare Pixartprintings flasktags kan du släppa loss kreativiteten för att dekorera dina produkter. På så sätt väcker du dina kunders nyfikenhet vid första anblick.

Pixartprinting kan på kort tid och till låga priser förse dig med det antal flasktags du behöver.

Vårda dina produkters yttre

Du kan skapa de perfekta flasktagsen för ditt varumärke, genom att dra nytta av vår produkts egenskaper:

  1. Format: du kan välja den idealiska storleken för dina tags (6,5 cm x 14 cm eller 6,5 x 16 cm).
  2. Material: kartong är speciellt lämpad för denna sortens tags. Tillverkad i kemisk blekt massa, håller detta material vitheten som uppnåtts under bearbetningen och står emot gulnande av kartongen.
  3. Vikt: 380 g.
  4. Anvisningar för tryck och finish: du kan anpassa även framsidan av flasktagsen efter dina behov, genom att välja mellan våra olika finishar: matt laminering, blank laminering och soft touch (en exklusiv matt laminering som är sammetslen att ta på och framhäver originalfärgerna).
  5. Förädling: du kan skapa din lyxprodukt på två sätt. 3D-färg, transparent med hög tjocklek och applicerad genom en digital process på utvalda områden av grafiken, förskönar och skapar ytor som sticker ut med en exklusiv upphöjd taktil effekt. Lamineringen, som finns både i guld och silver, görs genom värmeapplicering av folie över de utvalda grafiska områdena.

Tags för alla tillfällen

Det är möjligt att skapa flasktags som passar dina behöva. Du kan presentera dina produkter på bästa möjliga sätt, och göra dem mer attraktiva för kunderna på ditt matställe. Om du vill stjäla showen under mässorna och visa upp dina lyxflaskor, kan du dra nytta av de förädlingar som Pixartprinting erbjuder. Få dina kunder att häpna med skräddarsydda tags för varje tillfälle.

Produkter att matcha med flasktagsen

Du kan välja den perfekta förpackningen till dina flaskor: vårt stora utbud av skräddarsydda kartonger gör det möjligt att hitta den som passar din flaska allra bäst. Om du letar efter andra sätt att dekorera dina flaskor kanske våra vikbara tags är något för dig. Om du vill erbjuda dina kunder en liten ätbar gåva under dina provsmakningar, kan du använda dig av våra tags för påsförsegling.