Aluminium

Tryck dina projekt på ett alternativt och sofistikerat underlag som aluminium. 3 mm tjock och tillgänglig i vitt eller borstat utförande som ger dina produkter en strålande och iögonfallande effekt. Aluminium är väderbeständigt och därmed perfekt för användning både ute och inne till skyltar, informationsunderlag och eleganta reklamdisplayer.

  • Standardformat och skräddarsytt
  • Kvadratisk eller formad skärning
  • Kan skyddslackeras
  • Från 14 x 14 cm

Aluminiumtryck – Styv Media - Pixartprinting

Personliga Dibondtryck

Personliga Dibondtryck är uthålliga och eleganta appliceringar för dina skräddarsydda bilder eller foton. Tack vare dess lättviktighet, brilljanta färger och val av finish så är Dibondtryck väldigt populära inom konst och företagsverksamheter såväl som marknadsföring utomhus.

Bilder och grafiska tryck kommer att tryckas på ett Aluminiumark med matt eller glansig finish med ett antal olika storlekar. Anpassade dimensioner är ett annat tillval, och om du letar efter större tryck så har vi en singelpanel och en multipanelsekvens som gör att du kan leka med dina bilder och kreativitet.

Dibondtrycks tekniska specifikationer

Alla bilder trycks på en 3mm vit Disbondkomposit som monteras på den svarta polyetenpanelen, vilket gör att stabiliteten och fastheten – på grund av materialstrukturen – gör dessa utskrifter särskilt populära för användning utomhus.

Alla utskrifter är helt anpassade i färg, storlek och form. Om du vill veta mer om utskrifter på aluminium, var vänlig kontakta kundtjänst.

Om aluminiumtryck inte är det du letar efter så kan du besöka vår sektion för utomhusposters för många bra alternativ.