Klassiska etiketter på rulle

24 olika underlag erbjuder oändliga anpassningsmöjligheter. Välj mellan våra många plast- och pappersmaterial och skapa klassiska etiketter på rulle som berättar om din produkt. Om du använder automatisk etikettering kan du välja utrullningsriktning och avstånd mellan etiketterna. Allt skräddarsytt för din produkt.

  • 24 olika underlag
  • Även för automatisk etikettering
  • Även små upplagor

Dina etiketter, taggar och klistermärken på rulle

Etiketter, taggar och personliga rullklistermärken kan lätt anpassas för att inkludera ditt företagsnamn för en rad olika produkter. Dessa är väldigt populära bland företag som letar efter att diskret lägga till sina varumärken eller en personlig touch på sina varor, och Pixartprinting erbjuder den flexibilitet som passar dina projektbehov.

För varje produkt så finns det ett par valmöjligheter att välja bland för att inkludera storlek och form som kommer att rymma din övergripande design. Vår bruksanvisning visar den lämpliga designen för dina produkter och inkluderar information om marginaler och blödområden. Om du behöver ytterligare hjälp så kan våra grafiska designers verifiera filen för endast £3.50.

Klibbig Etikettutskrift

Oavsett vad du har tänkt att marknadsföra så kan klibbiga etikettutskrifter, rulletiketter eller personliga klistermärken så kan vi förse dig med dina behov. För klibbiga etiketter så erbjuder vi 7 setstorlekar i runda eller kubiska mallar, eller så kan du välja vårt eget format för att ha frigående dekaler över din rulle.

Om du funderar på att skapa personliga klistermärken eller klisteretiketter så kan vårt onlineformulär hjälpa dig att få önskad storlek och välja det optimala materialet. Vi levererar både självhäftande etiketter och självhäftande PVC som kan ta upp till två år om de placeras utomhus. Om du planerar att använda dessa inomhus så har de en obegränsad livstid.

För egna etiketter så erbjuds möjligheten att tillämpa en egen design på både fram- och baksida med möjligheten att laminera ytan i antingen en blank eller matt yta. För optimala nedskärningar rekommenderar vi att våra kunder undviker alltför komplexa konstruktioner som innehåller spetsiga vinklar eller flera nedskärningar.

Leverans av personliga klistermärken, etiketter och taggar

För lättanvändning kan vi skapa ett separate beställningsformulär för rulletiketter, taggar och klistermärken för att låta våra kunder att göra sin beställning på ett effektivt sätt. Våra beställningsformulär uppdateras i realtid för att kunna förse dig med noggrannhet när du beställer produkter med oss. Beställningsformuläret uppdateras i realtid för att du enkelt ska kunna se vad slutpriset blir för ditt projekt.

För att vi ska kunna hantera din beställning snabbt med bäst resultat så behöver vi grafiska filer i PDF-format. För mindre tryck så är den bästa upplösningen 250-300dpi och alla filer måste skickas in med CMYK.

Relaterade Produkter

Pixartprinting är specialister inom alla former av anpassningsbart tryck på nätet. Om du har liknande projekt kan du testa våra vykort och fotoaffischer.