You are on the .se domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Skräddarsydda fickkalendrar

Pixartprintings stora katalog erbjuder en unik produkt för att organisera din tid: skräddarsydda fickkalendrar. För att alltid ha ditt 2018 nära till hands, erbjuder vi en kompakt och smidig kalender som man alltid kan bära med sig. Våra skräddarsydda fickkalendrar är ett funktionellt instrument för att på ett smart sätt sprida din verksamhets budskap.

Hur kan man skräddarsy dem?

De skräddarsydda kalendrarna trycks på Demimatt mattbestruket papper, ett papper med hög vithet och sammetslen yta. Dess sammansättning är träfri, åldersbeständig och framhäver återgivningen av bilder med hög kvalitet och skarp text.

I beställningsfasen har du följande valmöjligheter:

  • Format: välj den klassiska modellen (8,5x5,5cm) eller den vikbara modellen (17x5,5cm) för att dubblera ytan att trycka ditt innehåll på.
  • Hörn: Pixartprinting erbjuder möjligheten till en originell utformning av dina fickkalendrar genom utformningen av hörnen, kvadratiska eller rundade.
  • Laminering: välj om du vill laminera dina kalendrar mot repor och slitage.
  • Förädling: tre olika alternativ till ditt förfogande: 3D-färg, guld- eller silverlaminering. 3D-färg består i en färg av hög tjocklek på utvalda delar av grafiken. Guld- och silverlaminering appliceras med värmevidhäftning på specifika delar av underlaget som du själv valt.
  • Grafik: två olika typer av layout tillgängliga.
  • Version: italienska eller engelska

Tack vare alla dessa alternativ kan du göra dina skräddarsydda fickkalendrar unika.

Användningsområden

Tryck skräddarsydda kalendrar och använd vid flera olika tillfällen: de kan fungera som ett litet bokmärke att alltid ha nära till hands eller en påminnelse att ha i fickan eller på skrivbordet. Om varje yta utgör en möjlighet att marknadsföra din verksamhet, kan även fickkalendrarna vara ett värdefullt instrument för att berätta om din verksamhet, även på några få centimeters underlag. De kan delas ut som gadgets med alla dina kontaktuppgifter till besökarna på olika event och mässor. Du kan även ge bort dem som gåva tillsammans med de produkter dina kunder köper.

Relaterade produkter

De skräddarsydda fickkalendrarna är bara en av alla de produkter Pixartprinting erbjuder för din tidsplanering. Upptäck vårt stora utbud av kalendrar: från bordskalendrar till planerare, från väggkalendrar till bokmärken. Kombinera sedan dina skräddarsydda fickkalendrar med en uppsjö av marknadsföringsunderlag. Upptäck t.ex. våra visitkort: vi erbjuder flera olika format för att möta dina behov och ge dig möjligheten att skapa ett kort som speglar din personlighet och kreativiteten i din verksamhet.

Få en offert
Vill du skapa din design kostnadsfritt?
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Klicka på SPARA eller AVBRYT för att gå vidare.
Namn på filen som hör ihop med denna produkt
Priser
Uppskattad leverans
Kopior
0,00
0,00
Ytterligare val
$ 4,44
×

Observera följande:

  • Om din fil inte uppfyller kraven kommer du att ombes att ladda upp den på nytt.
  • Varje gång du laddar upp en ny fil uppdateras leveransdatum enligt valen gjorda i offerstadiet.

Dina filer kontrolleras automatiskt och kostnadsfritt för att:
- Verifiera dimensioner
- Upptäcka öppna teckensnitt
- Kontrollera typsnitt och bankonvertering
- Identifiera Pantone-färger
- Konvertera alla Pantone-färger till den bästa profilen för utskriftsbegäran
- Kontrollera om det finns vitt övertryck och stansningspassagen
- Kontrollera att upplösningen är inte lägre än 70 dpi

Genom att din fil kontrolleras av en grafisk formgivare ($ 4.44) får du:
- Grafisk kontroll av säkerhetsmarginaler
- Kontroll av kantavstånd för grafiska element
- Orienteringskontroll för fram- och baksida
- Verifiering av PDF-fil för tidskrifter: storlek på rygg, antal sidor, och omslagsfil
- Korrekt grafisk layoutkontroll för att undvika vikning

Pixartprinting PROMOCODE ger dig möjlighet att dra fördel av våra exklusiva erbjudanden.

Hur fungerar det? Ange bara din PROMOCODE i angiven ruta ock klicka på "Aktivera Promocode" för att beräkna den nya ordersumman.

Din promocode kan bara användas efter att du har loggat in på ditt Pixartprinting konto, vilket betyder att du måste vara en registrerad användare. Att registrera dig hos Pixartprinting ger dig också fördelen att alltid vara uppdaterad på nya erbjudanden och exklusiva kampanjer. Om din kod visas som ogiltig, försök logga in igen och skriv koden på nytt eller kontrollera stavningen eftersom koderna är skiftlägeskänsliga.
Beställningen behöver göras före 12:00.
Filen behöver skickas före 12:30 den dag som beställningen görs.
Betalning behöver göras senast 12:30 (exklusive leverans) den dag som beställningen görs (Visa, MasterCard, PayPal, banköverföring).
Leveranstiderna gäller de flesta länder. Leveranser till avlägsna platser kan ta två arbetsdagar eller mer. Filer eller betalningbekräftelser (kreditkort, PayPal och banköverföring) som mottagits efter förfallodatum kan orsaka leveransförseningar.

Tips för preparering och tryck av din fil

Du bör skicka oss en PDF, JPEG eller TIFF fil med följande egenskaper:
Bas: #base#
Höjd: #altezza#
Använd mallen för att skapa din fil korrekt. Utan skärmärken.