Fickkalendrar

För att alltid ha din dagsplanering nära till hands erbjuder vi en kompakt kalender som är lätt att ta med sig: de skräddarsydda fickkalendrarna är funktionella och smidiga att ha i plånboken eller på butiksdisken som gåva till kunderna.

  • Två format
  • även förädlade

Skräddarsydda fickkalendrar

Pixartprintings stora katalog erbjuder en unik produkt för att organisera din tid: skräddarsydda fickkalendrar. För att alltid ha ditt 2024 nära till hands, erbjuder vi en kompakt och smidig kalender som man alltid kan bära med sig. Våra skräddarsydda fickkalendrar är ett funktionellt instrument för att på ett smart sätt sprida din verksamhets budskap.

Hur kan man skräddarsy dem?

De skräddarsydda kalendrarna trycks på Demimatt mattbestruket papper, ett papper med hög vithet och sammetslen yta. Dess sammansättning är träfri, åldersbeständig och framhäver återgivningen av bilder med hög kvalitet och skarp text.

I beställningsfasen har du följande valmöjligheter:

  • Format: välj den klassiska modellen (8,5x5,5cm) eller den vikbara modellen (17x5,5cm) för att dubblera ytan att trycka ditt innehåll på.
  • Hörn: Pixartprinting erbjuder möjligheten till en originell utformning av dina fickkalendrar genom utformningen av hörnen, kvadratiska eller rundade.
  • Laminering: välj om du vill laminera dina kalendrar mot repor och slitage.
  • Förädling: tre olika alternativ till ditt förfogande: 3D-färg, guld- eller silverlaminering. 3D-färg består i en färg av hög tjocklek på utvalda delar av grafiken. Guld- och silverlaminering appliceras med värmevidhäftning på specifika delar av underlaget som du själv valt.
  • Grafik: två olika typer av layout tillgängliga.
  • Version: italienska eller engelska

Tack vare alla dessa alternativ kan du göra dina skräddarsydda fickkalendrar unika.

Användningsområden

Tryck skräddarsydda kalendrar och använd vid flera olika tillfällen: de kan fungera som ett litet bokmärke att alltid ha nära till hands eller en påminnelse att ha i fickan eller på skrivbordet. Om varje yta utgör en möjlighet att marknadsföra din verksamhet, kan även fickkalendrarna vara ett värdefullt instrument för att berätta om din verksamhet, även på några få centimeters underlag. De kan delas ut som gadgets med alla dina kontaktuppgifter till besökarna på olika event och mässor. Du kan även ge bort dem som gåva tillsammans med de produkter dina kunder köper.

Relaterade produkter

De skräddarsydda fickkalendrarna är bara en av alla de produkter Pixartprinting erbjuder för din tidsplanering. Upptäck vårt stora utbud av kalendrar: från bordskalendrar till planerare, från väggkalendrar till bokmärken. Kombinera sedan dina skräddarsydda fickkalendrar med en uppsjö av marknadsföringsunderlag. Upptäck t.ex. våra visitkort: vi erbjuder flera olika format för att möta dina behov och ge dig möjligheten att skapa ett kort som speglar din personlighet och kreativiteten i din verksamhet.